מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עמותת פ.ל.א - פאה לכל אישהדורית30/08/2009
מאז שהחלמתי מסרטן השד, אני מחפשת דרכים לעזור לחולות שעוברות את אותו תהליך קשה שאני עברתי.
כך נולדה פ.ל.א - העמותה שהקמתי עם אנשים טובים באמצע הדרך- עמותת פ.ל.א - פאה לכל אישה. המטרה שלנו-להקים מספרה בכל מחלקה אונקולוגית ולאפשר לכל חולה לקבל פאה והתאמת פאה ללא תשלום וכן טיפול שוטף בפאה.
חשוב לי מאד לציין שכולנו עושים זאת בהתנדבות ואף משקיעים מכספנו, זמננו ומרצנו לטובת החולים.
המספרה הראשונה שהעמותה שלנו מקימה בבי"ח קפלן ברחובות במטרה לתת פיאות, לטפל בהן עבור הנשים המטופלות באונקולוגית שם תיפתח ב-8.9
המקורות שלנו הם תרומות. אנחנו צריכים תרומות של פיאות, תרומות של שיער ליצירת פיאות, וכמובן תרומות כספיות.
מס החשבון של העמותה בבנק הדואר , סניף 001 חשבון 8295625
ניתן לשלוח את טופס ההפקדה לפקס 09-8945758 ותישלח קבלה בדואר.
בקשה נוספת - נא הפיצו לכל רשימות התפוצה שלכם. ככל שתהיה יותר חשיפה, יש סיכוי לקבל תרומות רבות יותר ובכך לעזור ליותר ויותר נשים בשעתן הקשה.
בריאות לכולם, דורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יישר כח ותודה
ד''ר תניר אלוייס31/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)