גוש בשד - מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש בשד - מיואשת
    גאיה
    03/09/2009

היי,
    אני בת 25, נוטלת מזה שנה גלולות נגד הריון. הייתי בבדיקה שגרתית אצל כירורוג לבדיקת שד (בשל לקיחת גלולות נגד הריון) והוא רשם בתוצאות הבדיקה שהשדיים מלאות ברביע חיצוני עליון מימין. בתי שחי - ללא במפ. כמו-כן, האבחנה שנרשמה בטופס ההפנייה לאולטרסאונד הייתה : lump or mass in breast. כשסיימתי את הבדיקה הוא אמר לי שהכל בסדר והוא רק רוצה לוודא שאכן כך הדבר. אני לא עדיין לא מבינה מדוע הוא שלח אותי לבדיקת אולטרסאונד, ובמיוחד לאור האבחנה אני חוששת שיש חשד שיש לי משהו. מאז ששמעתי על זה אני לא מפסיקה לבכות ולדאוג ואני לא מסוגלת להתרכז בשום דבר. לצערי בשבוע הבא אני לא אהיה בארץ לכן הבדיקה תיעשה רק אחרי ראש השנה. אני ממש מפחדת שיש לי סרטן או משהו כזה במיוחד לאור העובדה כי הייתי קרובה לדודה שלי שנפטרה מסרטן השד. אולי זה ישמע קיצוני, אבל במקרה כזה אני מעדיפה למות ולא להתמודד עם המחלה והטיפולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש בשד - מיואשת

הוספת תגובה

• גוש?

ד''ר תניר אלוייס
    04/09/2009

שלום גאיה,
    מה שאת מתארת לא נשמע מדאיג, היום הסף של הרופאים להפנות לבדיקות הדמיה הוא נמוך מאוד,
    וגם זה שבהפנייה כתוב כאילו יש גוש לא אומר שום דבר
    בעיקרון סרטן שד בגילך זה דבר די נדיר
    אפשר לנסות אולי להקדים הבדיקה אם זה יעזור להרגיע אותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו