בת 18

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 18
    אלה
    08/09/2009

לפני מספר חודשים התחלתי לחוש גוש בגודל מטבע חצי שקל בערך בשני השדיים בצד שקרוב לבית השחי. הגוש בשד הימני גדול יותר ובימים האחרונים אני חשה גם כאב בשדיים שיכול להיות מוסבר גם בגלל שאני במחזור. חשוב לי לציין שאני בת 18 ובמשפחתי הקרובה אני לא יודעת על שום מקרה של סרטן השד. לצד זאת יש לי היסטוריה משפחתית של בעיות בקרישת דם שבגללן יש מניעה שאקח גלולות נגד הריון. האם זה יכול להיות קשור זה לזה? בנוסף, מה הסיכוי שהגושים האלה מצביעים על גידול סרטני? מה אומרת הסטטיסטיקה על סרטן השד בגיל צעיר כ''כ? בנוסף, לאיזה רופא עליי ללכת כדי לבדוק את זה? רופא כללי? רופא עור? והאם הוא יוכל לתת לי תשובה על סמך מישוש בלבד? הנושא מלחיץ אותי מאוד. מחכה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 18

הוספת תגובה

• לבת 18

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    09/09/2009

הסיכוי שיהיה סרטן שד בגיל 18 מאד מאד נמוך . אני מתארת לעצמי שהממצאים קשורים לפעילות הורמונלית על מנת להרגע אני ממליצה לפנות לרופא כירורג לבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו