מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני נושאית של מוטציה בגן BRCA1נטליה מכרמיאל12/09/2009
לפני כשנה עברתי כריתת שחלות מניעתית, אני עוברת בדיקה MRI כל שנה. השנה התגלו גושים של 0.5 סמ' בשד. אני שותה הרמון אסטרופם, שזה מציל אותי מתופעות של גיל מעבר. אני עכשיו בת 35. רופא משפחה כמובן לא מתמצא בתחום הזה. רופא נשים שלי גם אמר לי שמבחינתו אין לו מה לבדוק אותי אחרי ניתוח שעשיתי. מנתח שד אמר לי שהוא גם לא יודע מה לעשות איתי לגבי טיפול הרמונלי . כרגע מצאתי את עצמי נופלת בין הכיסאות, לא יודעת למי לפנות לגבי המשך מעקב. כי אני יודעת שאני צריכה להתייעץ לגבי הרמונים שאני מקבלת, לגבי גושים שנמצאים בשד, לגבי חלל הבטן/כי צריך מעקב/. למי אני פונה? האם יש מומחים ב סוג של המוטציה הזאת? ואיך אני מגיעה אל מומחים האלו? כי עכשיו אני בהרגשה שנישארתי לבד ואין מענה מרופאים שפניתי עד עכשיו. תודה מראש על תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעקב
פרופסור ביאטריס עוזיאלי12/09/2009במכון האונקולוגי בהדסה רופא אונקולוג עוקב אחרי הנשאיות של הגן גם אלו שלא חלו וכך יש כתובת ומעקב קבוע. מאחר ואת בצפון איני יודעת בדיוק מי מעוקב אולם אני מאמינה כי קימת אפשרות כזו גם ברמב"ם אני ממליצה לברר , האם במכון בו עשית את בדיקת הנשאות לא הציעו לך המשך מעקב? בדרך כלל בגיל כל כך צעיר ממשיכים הורמונים עד גיל 40 אולם אני מאד ממליצה לברר אפשרות מעקב כפי שצינתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)