מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לרופאים012/09/2007
בת 47 ללא גרורות.סיימתי ac בקרוב טקסול.גוש היה גדול קטן אולי לחצי נהיה שטוח.נאמר לי שאקבל טומוקסיפן,קצב החלוקה 20%.אחות שניפטרה מסרטן השד.
השאלה שלי-אם אני נשאית האם ההמלצה לכריתה מלאה וכפולה?
ואם איני נשאית האם ייתכן לשמר למרות שהגוש היה גדול כ-5 ס'מ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כריתה או שימור שד
פרופסור ביאטריס עוזיאלי13/09/2007את מאד צימצמת בכתוב, אם הגוש היה גדול ואם ירד באופן משמעותי בגודלו , תלוי גם בגודל השד לעיתים ניתן לשמר שד וכמובן להקרין לאחר מכן. כמובן תלוי אם ניתן להוציא שוליים נקיים ולהשאיר שד אסטאטי בכל זאת. לגבי נשאות , ההמלצה בכל זאת תלויה בך. לא חייבים לעבור כריתה דו צדדית, זו אחת האופציות , כמובן צריך להיות במעקב, צריך לדעת מה מצב הבלוטות, קביעת הפרוגנוזה תעשה על פי הממצא בשד הנוכחי, זו מחלה שכבר הופיעה . מאד רצוי לקבל יעוץ מסודר ומאורגן לפני שאת מחליטה מה יש לעשות , וזאת בשיחה רצינית לאחר שאת מבינה את כל ההשלכות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה.
015/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

