מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לרופאים018/09/2007
האם ביטחון או סבירות גבוהה להבראה לאחר סרטן זהו כריתה כפולה כמובן כשאין גרורות?
מה הסטטיסטיקה מוכיחה לגבי עיניין זה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הופעת גרורות
פרופסור ביאטריס עוזיאלי18/09/2007אולי כדאי שתנסחי שוב את השאלה , לא בטוח שהבנתי נכון, לגבי חולה שאובחנה כסובלת מסרטן שד, תלוי בשלב האבחנה בכל שלב סטטיסטיקה לגבי הבראה שונה. הבראה ז.א. שלא מופיעות גרורות. לא הבנתי מה הקשר לגבי כריתה כפולה, הכריתה של השד השני מונעת הופעת גידול בשד שניכרת אין לה השפעה על גרורות מהגידול שהיה בשד הראשון. מקוה שהבנתי את השאלה וקיבלת תשובה. אם לא תחזרי ותחדדי את שאלתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
018/09/2007שלב 3a אחות שניפטרה,חלוקת תאים 20%.ללא גרורות.בת 47.אחרי ac'בקרוב טקסול ולאחר ניתוח והקרנות.טומוקסיפן לאחר.
השאלה שלי מבחינה סטטיסטית היכן אני עומדת?הישרדות.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושוב אחוזים
פרופסור ביאטריס עוזיאלי18/09/2007אני חושבת שכבר ניסיתי גם קודם לכן לענות אני לא יודעת מה הפתולוגיה המדויקת שלך לא מצב רצפטורים לא בלוטות לימפה לא Her יש לך סיכוי טוב להיות בריאה אולם מספר ממש אני לא יכולה להגיד , כדאי שתשאלי אם את ממש רוצה לדעת אם 70 או 80 אחוז או כל מספר אחר את הרופא שכל הפרטים לפניו. לא בטוח מה המשמעות לאשה הבודדת כשמדברים על אחוזים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה...
019/09/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)