כאבים בשד- המשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בשד- המשך
    נעמי
    27/10/2009

שלום, אני בת 31, ללא הסטוריה של סרטן השד במשפחה. כתבתי כאן בעבר ואני חוזרת וכותבת בגלל הדאגה העמוקה שאני חשה. אז ככה: בשלושת החודשים האחרונים אני חשה כאבים - בעיקר בשד הימני, וקצת בשד השמאלי. הייתי אצל רופאת משפחה לפני כחודש, ובבדיקה ידנית היא לא הרגישה דבר. אך אני עדיין מרגשיה בכאבים- הדומים לכאבי צריבות, וזה מאוד מדאיג אותי (כאבים שלא קשורים למחזור). ברצוני לציין שלקחתי גלולות במשך שנה וחצי והפסקתי אותן לפני שבועיים בערך . גם אחרי שהפסקתי את הגלולות הכאבים נמשכים (מדובר בכאבים שבאים, חולפים , ושוב חוזרים). התור שלי לכירורגית שד הוא בעוד חודש. ובינתיים אני לא יודעת כבר מה לעשות מרוב דאגה. האם הכאבים עלולים להעיד על תחילתו של גידול סרטני, חלילה? אני יודעת שנהוג לומר שרוב הגידולים הסרטניים בשד אינם כואבים, אך יש פה לא מעט בנות שמעידות על כך שהן כן הרגישו כאבים שבעקבותיהם גילו גידול סרטני.
    ממה הכאבים שלי יכולים לנבוע לדעתך, והאם יש צורך לעשות בדיקה בדחיפות?
    אשמח לתשובה.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בשד- המשך

הוספת תגובה

• כאבים

ד''ר תניר אלוייס
    27/10/2009

שלום נעמי,
    אני מבינה שאת מודאגת, אבל בפורום כזה מעבר ללומר לך שנדיר מאוד שדקירות בשד הן ביטוי לסרטן שד - באמת שאי אפשר לומר הרבה, פרט לזה את צקיכה לגשת להיבדק.
    פורמלית אין כל דחיפות בבדיקה בגלל כאבים בבחורה צעירה בלי סיפור משפחתי, אבל אם זה מדיר שינה מעינייך את יכולה לנסות להקדים התור או לחפש תור מוקדם יותר במקום אחר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו