מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן וגלולותסיגל29/10/2009
שלום
אני בת 32 ואמי היתה חולה בסרטן השד. מתחילת שנות ה-20 לחיי אני לוקחת גלולות.
אחותי הקטנה היתה השבוע לראשונה אצל רופא נשים כדי לקבל מרשם לגלולות ואחת השאלות הראשונה שהוא שאל אותה אם היה מקרה של סרטן במשפחה וכשהיא ענתה בחיוב, הוא הסביר לה שהיא לא יכולה לקחת גלולות, דבר שנשמע לי מוזר מאד כי שמעתי אותו לראשונה - ממש לא זכור לי ששאלו אותי . ובנוסף לכך הוא שלח אותה לבדיקה גנטית - שוב מוזר כי נבדקתי פעם אחת השנה אצל כירוג שד ולמרות שהוא יודע את ההיסטוריה הוא לא שלח אותי לבדיקות ובכלל הוא טען שלא הייתי צריכה לבוא כל כך מוקדם (31.5) לבדיקה.
השאלה מה נכון ומה לא? מה אנחנו צריכות לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
ד''ר תניר אלוייס29/10/2009שלום סיגל,
ייתכן שגלולות מעלות הסיכון לסרטן השד בתת קבוצות מסויימות של נשים כמו כאלה עם ספור משפחתי של סרטן שד, או נשים שלוקחות גלולת מגיל צעיר ומעל 10 שנים.
בהחלט יש הגיון לשלוח נשים עם ספור משפחתי של סרטן שד לבד' גנטית - בעיקר אם הקרובה חלתה בגיל צעיר, או אם ממוצא אשכנזי.
לגבי המעקב - שוב, זה תלוי באיזה גיל אימך חלתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.....
סיגל30/10/2009אימי חלתה בדיוק כשהייתה בגיל שלי -32 - בגלל זה פניתי עכשיו לראשונה לבדיקה, אבל אנו לא ממוצא אשכנזי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעקב
ד''ר תניר אלוייס30/10/2009אז בהחלט בהחלט אתן צריכות להיות במעקב,
לגבי גלולות - זה פחות חד משמעי, כדאי לדון בזה עם הרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלולות - לא חד משמעי
יגאל ב"י12/11/2009אבל יש איזשהו דגל שחור שמתנוסס לו
לא ככה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדגל שחור?
ד''ר תניר אלוייס13/11/2009זה לא מונח רפואי.
אין מחקרים שהראו בצורה משכנעת שיש סיכון מוגבר בלקיחת גלולות למניעת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)