איך מחליטים על טיפול?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מחליטים על טיפול?
    אנונימית79
    31/10/2009

שלום,
    אצל אמא שלי (בת 57) התגלה גוש סרטני בשד בגודל 3ס"מ מסוג invasive ductus carcinoma, היא עברה ניתוח lumpectomy להסרת הגוש וערכה בדיקות גנטיות (בשל היסטוריה משפחתית, אין עדיין תוצאות).
    כעת הגידול שהוצא עובר בדיקה פתולוגית ובעוד כשבוע צפויות התוצאות.
    נאמר לי שעם קבלת התוצאות יש להתייעץ עם מומחים בתחום סרטן השד ולקבוע יחד איתם את המשך הטיפול.
    אודה לכם על המלצות - שמות של מומחים להתייעצות, וגם איך זה בדיוק עובד? אנחנו פונים ישירות למומחים או שדרך הרופאה המטפלת? מה סדר הגודל של עלויות ליעוץ? עם כמה רופאים רצוי להתייעץ? בקיצור כל מידע שנראה לכם מועיל יעזור

תודה רבה
    בת דואגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך מחליטים על טיפול?

הוספת תגובה

• טיפול

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    01/11/2009

הכירורג יפנה אתכם לטיפול למרכז אונקולוגי ששם יראה אתכם רופא או רופאה אונקולוגית . בדרך כלל הרופא הנ"ל מטפל בסרטן שד או יביא את המקרה להתיעצות עם כל הצוות . בדרך כלל כל התהליך ממומן על ידי הקופה. אלא אם רוצים חוות דעת שניה וגם אז אם יש ביטוח משלים חלק מההתיעצות ממומנת. אני ממליצה קודם כל לקבל חוות דעת ראשונה להתרשם מהרופא ואחר כך אם תרצו תפנו הלאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו