כאבים ונוזלים לאחר ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ונוזלים לאחר ניתוח
    בלה
    21/11/2009

שלום רב!
    לפני כחודש עברתי ניתוח להסרת גידול סרטני.אחרי שבוע הצטברו מיים/סרומה/והוציאו לי 4 מזרקים עם הנוזלים.היתה תקופה שהכל התחיל להסתדר/הכאבים עברו והיו פחות נוזלים/
    אני כבר חודש אחרי ניתוח ועדיין יש לי נוזלים וכאבים סבירים.האם זה מצב"נורמלי"?תוך כמה זמן הנוזלים צריכים להספג? מה התקופה המקסימלית?
    האם ניתן לעשות הקרנות במצב כזה?בתודה מראש על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ונוזלים לאחר ניתוח

הוספת תגובה

• נ וזלים

ד''ר תניר אלוייס
    21/11/2009

שלום בלה,
    זה לגמרי לר נדיר שמצטברים נוזלים אחרי ניתוח כזה, והרבה פעמים צריך לחזור על השאיבה יותר מפעם אחת. כמות כלשהי של נוזל יכולה להישאר גם שנים, אבל זה לא אמור לכאוב או להפריע מעבר לחודשים הראשונים.
    עדיין יכול להתפתח זיהום, לכן אם יש לך כאבים כדאי לפנות להיבדק אצל הרופא המנתח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים ונוזלים

בלה
    22/11/2009

תודה רבה על התגובה!
    המנתח שלי לא מייחס חשיבות רבה לכאבים הללו וממליץ לקחת משכך כאבים.
    האם יש טעם לעשות בדיקות כדי לבדוק שלא מדובר בזיהום? (בדיקות דם יכולות לגלות משהו?)

בתשובתך לא התייחסת להקרנות במצב זה.. האם יש הגבלות?
    תודה,
    בלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו