סרטן חוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן חוזר
    אביבית מחיפה
    30/11/2009

אני בת 36 , לפני כ3 שנים גילו אצלי סרטן שד , נותחתי , הגידול הוסר ועברתי כימותרפיה ואני מטופלת בכדורים הורמונליים וזריקות . לפני כ 6 חודשים התגלו בצילום פט סיטי 3 בלוטות לימפה חשודות בבית החזה ובצוואר ועברתי שוב טיפול כימותרפי קשה שבעקבותיו בצילום שעשיתי , נעלמו נקודות אלו אולם התגלתה נקודה חדשה חשודה בכבד . עברתי ביופסיה וטיפול מקומי בצריבת הגידול ובתשובה נאמר לי כי זהו אותו סוג סרטן בדיוק שהיה לי בשד
    האם זה מה שנקרא גרורות או שזה מה שמכונה סרטן מישני ? האם ההגדרה הזו בכלל משנה ?
    איזו דרך טיפול נוספת יש אם הכימותרפיה לאותו סוג סרטן לא מנעה את ההתפשטות ?
    האם יש מספיק ידע בארץ לכזה סוג או שיש טיפול אחר , יעיל יותר בחו"ל ?
    מי המומחה מס' 1 בארץ לכזה סוג של סרטן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן חוזר

הוספת תגובה

• גרורות.

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    30/11/2009

יש לך סרטן שד גרורתי .זה לאמצב יוצא דופן או נדיר. לצערי סרטן נוטה לשלח גרורות לאתרים מרוחקים , לעיתים אופי המחלה הינו כזה שאינו מגיב לכימותרפיה. מאחר ואיני יודעת בדיוק מה קיבלת וכמובן שהפורום אינו מקום להמלצת טיפולים איני יכולה להמליץ על טיפולים אחרים . נראה כי את זקוקה כנראה לשינוי הטיפול אם הגרורות התפתחו על הטיפול אותו את מקבלת. הטיפול הקיים בחו"ל קיים גם בארץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו