מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרוייקט גמר בהנדסה ביורפואיתליאור טרימן30/12/2009
שלום רב,
אני כרגע עוסקת בפרוייקט גמר בתואר ראשון להנדסה ביורפואית העוסק בשחזור תמונה תלת מימדית מCBCT עבור מטרת תכנות טיפול רדיותרפי לסרטן השד.
מטרת הפרוייקט היא ליצור אלגוריתם עבור מערכת מיוחדת וחדשנית אשר מטרתה להנגיש את הטיפול הרדיותרפי בסרטן השד לכל שכבות האוכלוסיה. (זול וזמין).
אני מחפשת מידע בנושאים הבאים ואשמח אם תוכלו לעזור לי בנידון:
1. מידע על הטכנולוגיות הקיימות כיום בבית החולים עבור זיהוי ואבחון סרטן השד.
2. מידע על הטכנולוגיו הקיימות כיום בבתי החולים עבור טיפול רדיותרפי סרטן השד.
3. מאפייני של גידולים מבחינת: צורה, גודל, מרקם וצפיפות.
4. מאגרי מידע של תמונות CT או רנטגן הקיימות - כמובן אנונימיות.
בברכה ותודה,
ליאור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוייקט
ד''ר תניר אלוייס30/12/2009שלום ליאור,
הפורום הזה ממש לא מתאים לייעוץ מסוג זה -
בקשי מן המנחה שלך שיחבר אותך עם אנשים בתחום בבית חולים באזור בו את לומדת- אלה שאלות נרחבות מאוד ותצטרכי לקבל הדרכה צמודה ומפורטת.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)