תופעות לוואי טמוקסיפן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי טמוקסיפן
    daliaggg
    10/01/2010

עברתי לפני חודש ניתוח להוצאת גוש סרטני משד שמאל. בעוד עשרה ימים אתחיל טיפול קרינתי, ללא צורך בכימותרפי. לפני שבוע התחלתי טיפול בטמוקסיפן. אני בת 49.5 עדיין מקבלת מחזור. השאלה שלי, בימים האחרונים אני בקושי מתפקדת. חולשה חזקה, בחילות, מיחושים בקיבה, סחרחורת, גלי חום, גלי קור, הזעה. חוסר אנרגיה, האם כל התופעות הנ"ל בגלל הטמוקסיפן? אם כן, מה אפשר לעשות כדי להקטין את התופעות או האם יש כדורים אחרים בעלי תופעות לוואי מופחתות? אודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות לוואי טמוקסיפן

הוספת תגובה

• טמוקסיפן

ד''ר תניר אלוייס
    11/01/2010

שלום דליה,
    ראשית יש להדגיש שפורום כזה אינו יכול להחליף התייעצות רשמית עם רופא מטפל, ובכל מקרה של תלונות יש לגשת להיבדק אצל רופא.
    יכול להיות שהתופעות שאת מתארת קשורות לטמוקסיפן, ואם כן הן בד"כ מוקלות אחרי חודש - חודשיים,
    אבל יכול להיות גם שיש בנוסף איזו מחלה ויראלית או הפרעה אחרת כלשהי, לכן חשוב לגשת להיבדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו