גוש בשד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש בשד
    shlomit
    05/10/2007

לדר' שלום רב,

קצת רקע....
    אני בת 41, לפני כ-6 שנים עברתי כריתה של שחלה שמאל + חצוצרה עקב ציסטה שהלכה והסתבכה. יש לי במשפחה סבתא ודודה עם סרטן השד, .... לפני כחצי שנה הרגשתי בגוש קטן בשד מתחת לפיטמה ולפני הקפל לגוף. (הגוש רגיש במישוש), ניגשתי לכירורג שד, הוא ערך בדיקת מישוש בלבד ואמר כי הוא לא מרגיש בדבר.

במשך כל החצי שנה, אני עוקבת אחר הגוש, הוא גדל.... פניתי לפני שבועיים אל רופא נשים... וזה הפנה אותי לבדיקת בלוטת המגן ובדיקת פרולקטין....

ברצוני לדעת מה יכולה בדיקה כזאת לגלות ולהועיל?

אני מודה לך מאד על היענותך......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש בשד

הוספת תגובה

• בדיקות משלימות

ד''ר דן הרשקו
    06/10/2007

במידה ולא עברת ממוגרפיה או אולטראסאונד לברור הממצא המישושי, לפי תאור המקרה שני אלה מתחיבים והמשך הצורך בברור נוסף תלןי בהחלט בתוצאות של שתי הבדיקות האלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבקשת הסבר מפורט.....

shlomit
    06/10/2007

סליחה אם אני נודניקית, אבל אני מאד רוצה להבין, כיצד בדיקות אלה מתקשרות לבעיה ?

תודה לך....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוש בשד

יעל
    12/10/2007

כירוג שד היא בדיקה שאינה מספיקה עלמנת לבדוק מה הרגשת בשד
    עלייך לעשות בדיקת אולטראסונד , והשתדלי בהקדם
    בדיקת האולטרסאונד נעשת על השד- מעבירים סורק ש"מסתכל" על הרקמות הםנימיות שבשד ומאבחן "ציסטיות" וגושים

לכי להיבדק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו