MASTLAGIA

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• MASTLAGIA
    לימור
    20/01/2010

מזה כחודש וחצי אני מרגישה כאב בשד הימני. הכאב בא והולך ואני מרגישה אותו בעיקר במהלך היום כשאני יושבת. במהלך פעילות גופנית (ספורט/הליכה) אני לא מרגישה כלום. נבדקתי ע"י רופא הנשים שלי בדיקה פיזית, הוא זיהה שמקור הכאב הוא בעצם שגובלת בשד וכלל לא בשד/רקמת השד. הכאב הינו בד"כ בחלק האמצעי הימני (כאמור בתפר) של השד הימני. עליי לציין כי במהלך היום כשאני יושבת לעיתים יש לי גם קצת כאבים בחלק השמאלי העליון של השד הימני. למען הסר כל ספק וחשש הופניתי ע"י רופא הנשים שלי לבדיקה ע"י כירורג שד. נקבע לי תור לרופא לעוד כחודש וחצי.
    יש לי מספר שאלות:
    מה המשמעות של MASTALGIA? ומה הסיכויים של MASTALGIA להוביל לחלות בסרטן שד בגיל מאוחר יותר?
    האם את/ה מכיר/ה מומחה/ית ברפואת שד באזור הצפון? אשמח לקבל שם של מומחה שאוכל להיבדק על ידו בימים הקרובים

בברכה
    לימור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    MASTLAGIA

הוספת תגובה

• מסטלגיה

ד''ר תניר אלוייס
    21/01/2010

שלום לימור,
    התרגום המילולי של מסטלגיה זה פשוט כאבים בשדיים - לא יותר ולא פחות.
    אין שום סיכון מוגבר לפתח סרטן שד בעקבות כאבים.
    לרשימת מומחים באזור מגוריך בדקי באתר האגודה למלחמה בסרטן או בקשי הפניה מרופא המשפחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו