יעוץ על טיפולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ על טיפולים
    תמר
    07/10/2007

שלום! אני מבקשת יותר מידע כללי, ופחות מידע אישי ספציפי- מקווה שתוכל לעזור.
    חברתי הקרובה ביותר גרה במולדובה, והיא חולה בסרטן השד. הרופא שלה אמר שאין לה סיכוי. אני חושבת שהוא לא כ"כ מבין בענין ולכן אני מנסה למצוא דרך להוציא אותה משם ולמצוא לה רופא בישראל שיוכל לעזור לה באמת. האם קיים בכלל טיפול או יעוץ לחולים מחו"ל? אם כן, האם יש סיכוי למצוא עזרה כזאת בזול או בחינם? אם יש ארגון עמותה או רופא שתוכל להפנות אותי אליהם, אודה לך מאוד. אשמח גם אם תוכל ליעץ על מצבה וטיפולים אפשריים אם אשלח לך בדיקות וכו', כי זה הסיכוי האחרון שלי להציל אותה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ על טיפולים

הוספת תגובה

• יעוץ

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    09/10/2007

טיפולים לחולים מחו"ל כמובן קימים בבתי החולים. אין טיפול בחינם, הטיפולים הכימותרפיים יקרים ןאיני יודעת מה החולה קיבלה ומה לא ומה בכלל ניתן עוד לתת. לגבי עמותות לעזרה איני יכולה לעזור מאחר ואיני מכירה. לגבי אפשרויות טיפול אפשר להפנות חומר ולהחליט אם יש בכלל טעם בהבאת לארץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו