מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאנה וסרטן השדחסוי09/10/2007
שלום
אניבת 22 ונוטלת גלולות דיאנה 3 חודשים עקב שחלות בעלות מבנה פוליצסטי.שבוע לאחר תחילת החפיסה אני מרגישה כאבים עזים בשדיים וזה ממשיך לתקופה של שבועיים וקצת. ואני נתקפת פחדים מכייון שההרגשה היא גושים כואבים.
יש לי כמה שאלות:
1.האם גלולות דיאנה שנחשבת גלולוה ישנה ו"מפוצצת" הורמונים נשיים עלולה לגרום לסיכוי גבוע לסרטן בשד?
2. אני רוצה ללכת לבדיקות ולקחת גם את אמא שלי [גיל 50], ורציתי לדעת לאיזה רופאים הולכים בעיניין ןאיזה בדיקות עושים?
3. האם אני יכולה להתעקש גם על בדיקת אולטרסאונד בנוסף או שהיא מסוכנת [קרינה]?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
פרופסור ביאטריס עוזיאלי10/10/2007הכאבים נגרמים עקב ההורמונים אותם את מקבלת. לבדיקה את זקוקה לכירורג המתמחה בנושא שד והוא יחליט אםיש מקום לברור נוסף.אם הגלולות ה לתקופה מוגבלת בדרך כלל אין בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
חסוי12/10/2007מה זה אומר לתקופה מוגבלת? הרופא שלי המליץ לי עד שאני ארצה להיכנסה להריון, אני די בטוחה שזה מעבר ל- 5 השנים הקרובות, האם מומלץ לעשות הפסקות? ואם כן אז לכמה זמן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבדיקת אולטראסונד אין קרינה מסוכנת
יעל12/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)