מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גושים בבלוטות לימפהאורית08/02/2010
שלום .אני בת 25 עם הרבה מחלות רקע כרונית.
עשיתי ממוגרפיה ואולטרסונד שד בגלל שמצאו לי במקרה גוש בבלוטת לימפה בבית שחי בצילום חזה.כעת מצאו 5 בלוטות"פתלוגיות" שרשום:"חשודות מאוד לשאת" ומומלץ ביופסיה(TRUCUT ׂ-נה זה בכלל?).
האם יתכן וזה סרטן?
אני מפחדת מהביופסיה והכאבים(רגשיה לכאב בגלל פיברו')
האם בכלל כדאי לעשות ביופסיה?לא יכול להיות שזה בגלל האלרגיות הכרוניות שלי?
וגם-זה בשני הבית שחי כול בלוטה מתחליה מגודל של 1.2 ויש עד -4 ס"מ
(רשום BIRADS 5 בכול צד)
לציין רק שהשדיים יצאו בסדר גמור לפי מה שרשום והסבירו לי!
תודה מראש על השאלות הארוכות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביופסיה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי08/02/2010הבלוטות על פי הכתוב חשודות לממצא גידולי לכן צריך לבצע ביופסיה. בהחלט לא חייב להיות ממצא מהשד יתכן משהו גידולי אחר . לא נראה לי שיש ברירה אלא לברר עם ביופסיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
אורית09/02/2010אבל מה זה TRUCUT ׂ-אמרו לי שזה מחט עבה ולכן אני מפחדת מהכאבים.לדעתך אי אפשר שיעשו לי במחט קטנה יותר.אני רגישה לכאב בגלל פיברומיאלגיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביופסיה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי10/02/2010מחט עבה התוצאה הרבה יותא אמינה אפשר להתחיל ממחט קטנה ואם אין תשובה חד משמעית לעבור למחט עבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
אורית13/02/2010מותר לשים ליידי ספיד סטיק(הדאורדורנט)ביום הביופסיה?(כי בממוגרפיה אסרו)
ומדוע כול בדיקת מישוש ע"י כירוג יוצאת אחרת-פעם ממששים בלוטה,פעם לא...
בגלל זה ההתלבטות שלי לא לעשות ביופסיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשואלת שוב-לא קבלתי תשובה
אורית01/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)