גוש בשד שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוש בשד שמאל
    שירלי
    10/02/2010

שלום
    אני בת 31 לא יודעת אם זה רלונטי אבל אני כשנה וחצי אחרי לידה, הנקתי כארבעה חודשים...ולפני כשלושה חודשים שמתי לב שיש לי גוש בשד שמאל ליד הפיטמה.. הוא לא מציק לי ואין לי הפרשות מהפיטמה (כשאני לוחצת יוצא מעט נוזל לבן חום אבל נראה לי שזה שאריות חלב.. הגיוני?) אין שינוי כלשהוא בעור.. אין אומנם קשר למחזור הוא כל הזמן נמצא שם אבל לא כואב בכלל...
    יש לנו סיפור סרטן שד במשפחה אבל לא קרבה ראשונה (בת דודה אחות של אמא ודודה של אמא)
    במגע הוא קשה מאוד אבל זז...
    ישמע אולי מוזר אבל אני מ ע ד י פה לא להיבדק.. אבל רציתי לדעת האם זה חובה או לפי הנתונים שנתתי אפשר למשוך את זה עוד ולראות אם יעלם מעצמו?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוש בשד שמאל

הוספת תגובה

• חובה להבדק. לא רצוי לדחות

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    10/02/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה אך עוד שאלונת קטנה

שירלי
    11/02/2010

אם כי קצת מוזרה...
    האם יש זמן ממוצע או מוערך שאחריו מופיעים "סימנים מחשידים" כגון הפרשות מהפיטמה.. שינוי בצבע העור וכו'.. או שזה יכול להופיע בכל שלב מוקדם או מאוחר...?
    תודה רבה וסליחה על ההצקה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו