מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גוש במישושא.ע11/10/2007
אני בת 37
ולפני כחודש, בזמן המחזור הרגשתי גוש קטנטן בשד שמאלי מתחת לפיטמה כ- 5 ס"מ לכיוון אמצע החזה. ניגשתי לכירורג שהרגיש את הגוש אבל מכיוון שהייתי ביום החמישי למחזור הוא קצת היסס אבל בכל זאת שלח אותי ל- US - שיצא תקין למרות שגם הרופא שעשה לי US הרגיש את הגוש.
כשחזרתי לכירוג הוא ביקש שאבוא לבדיקה חוזרת חודש הבא מהיום השביעי עד 14 למחזור
ולבנתיים לא לדאוג כי רוב הסיכויים שזו ריקמה שומנית
אבקש להדגיש שמאז אני לא מרגישה שוב את הגוש
האם לעשות בכל זאת בדיקות נוספות כמו ממוגרפיה או אחרת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש בשד
פרופסור ביאטריס עוזיאלי12/10/2007לא מזיק לעשות ממוגרפיה ליתר בטחון , אולם אם הרופא זימן אותך לבדיקה חוזרת והגוש נעלם ממליצה לגשת קודם כל לבדיקה אצל הרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעיצה שלי...בנושא הגוש שהורגש
יעל12/10/2007תלכי לעשות שוב US שהיא בדיקה אמינה יותר, ממוגרפיה כרוכה בקרינה מסוכנת שמצטברת בגופנו עם כל בדיקה ובדיקה
תתעקשי על US ..ותלכי לעשות אפילו במקום אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)