המשך כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך כאבים
    יסמין
    19/02/2010

שלום, אני בת 24. לפני שלושה שבועות ביצעתי צילום אולטרסאונד בהפנייה מכירורג שד בעקבות גולה כואבת בתחתית שד ימין. באולטרסאונד לא מצאו דבר מחשיד והרופא אמר לי שאין מה לדאוג ושאני אחזור בעוד 4 חודשים.
    במשך כל הזמן הזה אני כבר לא מרגישה את הגולה, אלא אזור יחסית קשה יותר בהשוואה לשד השני, ובחיבור בין בית השני לשד כמו שריר תפוס וכואב בלי שום סיבה מיוחד.
    זה כן מדאיג אותי והתשובה "זה המבנה של השד" לא ממש מספק. הכאבים באותה הרמה כבר כמה שבועות ובשד השני הכאבים שמופיעים לקראת המחזור באים והולכים, לא נשארים כמו בשד ימין.
    אני מצטערת לומר את זה אבל אני לא סומכת על הרופאים של קופת החולים.
    מה אני יכולה לעשות?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך כאבים

הוספת תגובה

• כאבים

ד''ר תניר אלוייס
    21/02/2010

שלום יסמין,
    אם את לא שקטה - את תמיד יכולה לפנות לקבל חוות דעת נוספת, אצל רופא אחר במסגרת הקופה, במרפאה בבית חולים, או באופן פרטי.
    (אגב - חלק גדול מן הרופאים בקופות החולים עובדים גם בבתי חולים, ויש ביניהם טובים ומנוסים, כך שלא צריך לפסול את כל הרואים שעובדים בקופות החולים...)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו