מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממצאי US שד ימין. אודה לתשובהטלי08/03/2010
שלום רב, בת 34 לפני טיפולי IVF. סבתי חלתה בסרטן השד.
בצילום שד ימין התגלו הממצאים:
שעה 9:00-10:00 הודגם ממצא סולידי, אובלי, מוגדר כ-14.6/12.7/13.5 מ"מ. לא הודגמה וסקולריצזיה בותוכו. חדש להסתידויות זעירות בתוך הממצא הנ"ל. בבית שחי מספר בלוטות לימפה לא מוגדלות. מבנה סונוגרפי שפיר.
קבעתי תור לכירורג שד וכמו כן לממוגרפיה לעוד שבוע.
אודה להתחייחסות.
תודה רבה
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצא אובלי
פרופסור ביאטריס עוזיאלי08/03/2010על פי התשובה לא מדובר בממצא ממאיר אולם אני בהחלט ממליצה להבדק על ידי כירורג ואם יש צורך לבצע ביופסיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה המרגיע. הבדיקה יצאה
טלי10/03/2010תקינה. מדובר במבנה פיברוגלנדולארי.
תודה רבה על המענה המהיר.
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעת הכירורג- ניגשתי אליו עם הממצאים
טלי12/03/2010של הממוגרפיה.
בדק את השד שוב וביקש שאגיע ל-US נוסף וכמו כן להתיעצות עמו ועם רופא נוסף באם יש צורך בביופסיה.
מצד אחד הממוגרפיה הרגיעה אותי אך מצד שני האם ייתכן וגוש זה ייכנס ל-10% שהממוגרפיה לא נותנת תשובה.
משום מה בתחושה שעל פניו אין מה לדאוג אך בכל זאת לא רגועה.
תודה רבה
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדאגה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי14/03/2010לא נראה לי שיש הרבה מה להוסיף אכן על פניו נראה לי שאין מקום לדאגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על המענה המהיר והמרגיע.
טלי14/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)