טקסול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טקסול
    ליאור
    15/03/2010

שלום לכולן!!

שמי מרי ואני בת 67.
    לאחרונה ,לאחר בדיקת ממוגרפיה גילו לי גידול קטן בשד בגודל 8 מ"מ,גידול מסוג HER2 שלילי -הוציאו אותו ,ובזמן הניתוח גילו 2 בלוטות לימפה נגועות מתוך 16. על פי כל הבדיקות כרגע,הגוף שלי נקי מסרטן,אולם כדי שלא יחזור הרופאים ממליצים לי לקבל כימותרפיה משולבת וקשה.מפאת גילי סרבתי לטיפול זה מכיוון שכרגע אני בריאה ואיני יודעת כיצד הגוף שלי יגיב לטיפולים קשים כאלו.
    אני מעוניינת לקבל אווסטין,והרופאה אמרה לי שלא ניתן לקבל את זה לבד,ובכדי לקבל את זה עלי לקבל ביחד עם זה טקסול.

מכיוון שטקסול הוא גם כימותרפיה עם תופעות לוואי קשות,(במיוחד נימול ידיים רגליים) אני מתלבטת מאוד מה לעשות.
    מבקשת עזרה,
    מרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טקסול

הוספת תגובה

• טיפול משלים

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    16/03/2010

את לא מבוגרת לקבלת טיפול כימותרפי , יש מבוגרים וחולים יותר. אם המחלה תחזור לא ניתן יהיה לרפא אותך , כעת זה הזמן . אוסטין לבד אינו יעיל וכלל לא ידוע אם פועל בשלב בו את נמצאת . אף אחד לא יודע כיצד הטיפול יפעל עליו, רוב רובן של הנשים עוברות את הטיפול ללא בעיות מיוחדות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו