מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצותלימונית27/03/2010
לרופאות שלום,
הנני בת 43.10, כשנתיים וחצי בטיפולי פוריות - IVF.
זה עתה עברתי גרידה שנייה במספר. הגרידה בוצעה ב-14/3/10, בשבוע 9 להיריון, עקב היריון שהפסיק להתפתח. עדיין ללא ילדים. אציין שאני בעלת חזה גדול במיוחד.
לפני הטיפולים עברתי ממוגרפיה ואולטרסאונד של השד. בצד אחד היה ממצא מסוים שלאחר הממוגרפיה הוחלט שזה בלוטת חלב מוגדלת.
במהלך ההיריון האחרון היו לי כאבים חזקים בשד, שאני מבינה שמאפיינים בד"כ היריונות, אבל דווקא בימים שלפני הגרידה הם נעלמו, ומיד לאחר הגרידה הם חזרו, ונמצאים עד היום. אני מדברת על התקפות של כאבים חזקים, רובם בפטמות וחלקם גם במקומות אחרים בשד.
האם זה הגיוני לאחר גרידה להמשיך לסבול מכאבי שדיים? האם זה מכוון לאיזושהי בעיה?
מבקשת את חוות דעתכן בנושא.
בתודה מראש
וחג שמח,
לימונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב
פרופסור ביאטריס עוזיאלי27/03/2010לגבי גרידא וכאבי שד רצוי להתיעץ עם גניקולוג סרטן שד ברוב המקרים אינו כואב. איני רואה בעיה אונקולוגית בסיפור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)