מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן השדפאני09/04/2010
שלום, אני בת 55. לפני שלושה חודשים התגלה אצלי סרטן השד, בשד השמאלי בגודל 1.5 ס"מ. סרטן מקומי. שברוך השם לא התפשט לשום מקום. הוציאו את הגידול וזהו. כ"כ אני רוצה לדעת למה אני צריכה להתחיל טיפול כימוטרפי אם אני מרגישה כרגע בריאה לחלוטין וברוך השם הסרטן כבר לא בגוף שלי.
למה צריך טיפול כימוטרפי בכל זאת, ואם אפשר לוותר עליו?
אודה לך מאוד אם תעני לי בהקדם, אני דיי לחוצה מזה.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול משלים כימותרפי
פרופסור ביאטריס עוזיאלי12/04/2010לצערי איני יודעת פרטים על הביולוגיה של סרטן השד אשר התגלה. בכל מקרה באופן כללי . סרטן מאופיו ידוע כי לעיתים למרות שאין רואים ממצאים נוספים באבחנה יש סיכוי להופעת גרורות מאוחר יותר. מתן טיפול כימותרפי משלים מפחית את סיכויי החזרה בכ30% . גרורות קטנות לא מרגישים כלל.אם מופיעות גרורות הטיפול אינו מרפא . סיכויי ההחלמה המלאים הינם בטיפול כעת . אין הטיפול מונע לחלוטין אך מונע באחוז ניכר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

