דיכאון בעקבות המחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון בעקבות המחלה
    נתנאלה
    13/04/2010

מאז חליתי בסרטן השד אני סובלת מדיכאון וחרדות. כרגע אני מטופלת בטמוקסיפן ולאחרונה התחלתי גם טיפול בדיכאון בתרופה בשם ויפאקס xr (אל דאגה - הכל בתאום עם רופא, התרופה מותרת לשימוש עם הטמוקסיפן).
    מעניין אותי אם זה נפוץ שנשים שלוקות במחלה, סובלות גם מדיכאון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון בעקבות המחלה

הוספת תגובה

• דיכאון

ד''ר תניר אלוייס
    13/04/2010

שלום נתנאלה,
    בהחלט ייתכן שסרטן יגרום להופעה של דיכאון וחרדות, אבל האמת היא שדיכאון הוא מחלה כל כך נפוצה בחברה שלנו, שאני לא בטוחה שצריך לייחס אותו לסרטן..
    הבשורות הטובות הן שהטיפול התרופתי המודרני בדיכאון הוא מצויין.
    אפשר בהחלט להעזר גם בטיפול / תמיכה פסיכולוגית.
    בהצלחה,
    דר' תניר אלוייס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאון

ציפי
    14/04/2010

נתנאלה שלום. רציתי לספר לך שגם אני חוויתי דיכאון מאז ההודעה על המחלה, אבל לא ויתרתי ופניתי לטיפול וקיבלתי תרופה נגד הדיכאון (אותה תרופה שהזכרת..) וזה עושה את העבודה, אני כבר כמה חודשים מרגישה טוב וחזקה יותר ומלאת אנרגיות חיוביות להחלים ולחזור לחיים נורמלים. איחולי בריאות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו