סרטן שד גרורתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן שד גרורתי
    ד.ר
    17/04/2010

שנה שמינית במחלה כ11 חודשים מטופלת בשילוב של טקסוטר +קסלודה מינון קסלודה 9 כדורים ביום וטקסוטר פעם בשבועיים זומרה פעם בחודש וזולודקס LA רבעוני פיש שלילי אסטרוגן חיובי פרוגרסטרון שלילי הרטו +2 בביופסיה בתחילת המחלה אסטרוגן +פרןגרסטרון היו חיוביים השאלה שלי היא שהמרקר 15-3 חצי שנה אחרונה עולה בעקביות 32 ,40, ועכשיו 47. יש לי תור לאונקולוגית עוד שבוע אבל אני בכל זאת לא שקטה יש לי שני שאלות
    1. יש עוד סיבות שהמרקר עולה חוץ מהרעת נמחלה
    2. מה מומלץ להמשיך הלאה פרספקטיבה שונה על מהלך המחלה

יש לציין שגילי בת 47 ושאר המרקרים תקינים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן שד גרורתי

הוספת תגובה

• טיפולים

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    18/04/2010

המרקר העולה הינו סימן כנראה לתחילת החמרה , לפחות הטיפול כנראה הפסיק לפעול .המלצות על טיפולים דורשים יותר מסתם כתיבת הטיפול האחרון . אני לא מכירה את המחלה ולא טיפולים קודמים אותם קיבלת . אלו לא המלצות ךפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן שד גרורתי

ד.ר
    21/05/2010

לרופא שלומות שנה שמינית במחלה וכשנה קבלתי טקסוטר וקסלודה בעקבות עליית מרקר 15-3 במהלך חצי שנה מ32 ל47
    עשיתי CT טוטל בודי יש מס' דברים CT בטן ואגן לא ברורים לי וכן בCT צוואר ולרינקס
    אני מצטטת:
    1. CT בטן ואגן- לא חל שינוי מהותי בממצאים שנראו בבדיקות קודמות :קישריות קטנות ברטרופריטונאום עליון ומזנטריאום, רחם מוגדל ושרירני, סעיפים בקולון, נגעים קטנים סקלרוטיים בגוף החוליה L1 ובאיליום אחורי שמאלי, נגעים ליטיים סקלרוטיים בכנף האיליום דו"צ
    2. רושם לסמיכות מוגברת אינטרמולרית בפמור פרוקסימלי דן"צ -מח עצם המטופויטי או מוסנן לפי שיקול קליני להמשך בירור
    לגבי CT צוואר ולרינקס-סיכום ממצא בלוטת למפה קטנות בצוואר קדמי ותת לסתיות דו"צ ,פרה ופראטרכליות מימין עד 1.3 ס"מ בבית חזה עליון
    עיבוי רירית פוליפוידי בסינוים מקסילריים ומעט בפרונטלי ואטמואידלי משמאל

אודה על תשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    23/05/2010

לא ממש ברור לי מה מצבך. לפי הבדיקות אין ממצאים מאד בולטים ובודאי אין שינוי מבדיקה קודמת . האם בוצע פט? יתכן וקימת מחלה מאד איטית מאחר ואיני מכירה את כל הפרטים איני יכולה לחוות דעה מעבר לתשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו