שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    א
    14/05/2010

שלום רב,
    אני בת 27.
    אתמול בערב הבחנתי אצלי בלוטת לימפה בבית השחי בגודל של אפונה אולי קצת יותר קטן.
    מהיום בבוקר אני מרגישה חולשה ובחילות. אני נורא מפחדת ממחלת לימפומה, כי בזמן האחרון קראתי על המחלה כמה כתבות מפחידות.
    בבוקר הייתי אצל רופא משפחה הוא אמר שבלוטה מאוד קטנה וללימפומה זה לא אופייני אבל המליץ לעקוב אחריה ואם היא תגדל לעשות אולטראסאונד שד.
    לפני שבוע ביצעתי בדיקות דם- תקינות, המוגלובין- 14.9 פריטין- 40.
    אני בלחץ נוראי יושבת כל היום ומחפשת בלוטות בצוואר ובכל הגוף. לא מסוגלת לאכול ומרגישה בחילות כל הזמן.
    תעזרו לי בבקשה,
    המון תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר תניר אלוייס
    14/05/2010

שלום אירה ,
    התופעות שאת מתארת מתאימות לחרדה - ואני מציעה שתפני בחזרה לרופא/ת המשפחה ותתארי את תחושותייך על מנת לוודא שאין ביעייה שמצריכה טיפול, ולראות איך אפשר לעזור לך.
    בברכה,
    דר' תניר אלוייס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל המון תודה

א
    14/05/2010

על התשובה כל כך מהירה.
    האם בלוטה בגודל כזה שהרופא ציין שהיא ניידת יכולה לסכן במשהו?
    ואם התחושות שאני מרגישה יכולות להיות קשורות לבלוטה?
    לצורך העניין רופא משפ' שלי מודע לחרדות ונתן לי לשתות קלונקס במקרים בהם אני לא מסוגלת להתמודד לבד עם הפחדים.
    תודה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו