ניתוח לכריתה חלקית - תעזרו לי בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח לכריתה חלקית - תעזרו לי בבקשה
    אולגה
    17/05/2010

שלום,
    היום הודיעו לאימא שלי שהיא חולת סרטן השד וצריכה לעבור ניתוחלכריתה חלקית ובלוטות.
    הכירורג אמר לנו שהיא צריכה לעשות סיטי בשביל לדעת אם יש גרורות או אין ולהחליט איפה תעשה את הניתוח בבית חולית או בקליניקה פרטית. שאלתי אותו מה ההבדלחוץ מכסף והוא אמר לי שבבית חולים אני לא יודעת מי המנתח וכאן אני יודעת (במידה ואבחר את הקליניקה שלו). אני לא יודעת מה לעשות כי אני לא מכירה גם אותו זה לא איזה רופא שהמליצו לי עליו זה פשוט רופא הראשון שקיבל אותנו ליד הבית. וגם כמו שהבנתי בקליניקות משכירים את החדר ניתוח לשעות הניתוח ולא תמיד יש הכל ואימא שלי חולת בל ויתכן מאוד שיצטרכו עוד שתורים.
    תעזרו לנו בבקשה לאן ללכת? לפרטי או לבית חולים ציבורי. אם מישהו מכיר רופא מנתח טוב, לא איכפת לי כמה זה יעלה אני פשוט צריכה אותה חיה. בבקשה תעזרו לי.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רופא

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    20/05/2010

אני ממליצה לגשת למרכז רפואי גדול שבו יש גם רופא טוב כירורג וגם כל שאר הפונקציות . איני יודעת היכן אתם גרים אולם אם אתם באיזור ת"א יש מרכזים כמו בילינסון ת"ש או איכילוב וכן יש הדסה בירושלים וכמובן רמב"ם בחיפה. לאחר שיראה אותך שם רופא תוכלי להחליט אם את רוצה פרטי. אני לא נוהגת להמליץ על שמות זה ממש לא מקובל . אבל יש לי שותפה לפורום כירורגית בכירה אפשר להתיעץ גם איתה כמובן .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו