מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גילו בוגפי את המחלה האיומהצילה25/05/2010
ועכשיו גם אני כמו קודמות ורבות אני מניחה מנסה להבין איך לתפקד עם הבשורה המרה והעצובה הזו.
והקדרות שואבת אותי מטה, אל תוך נהרות יאוש שטרם ביקרתי קודם.
אני שהייתי גורו האושר השמחה והעליזות, חטפתי מכה אדירה שפגעה ישירות בתאוותי לחיים, בהכרה בכל רגע כרגע חדש וטוב.
ועכשיו, הפסיכולוגית הצמודה מייעצת לי לקחת כדורים נוגדי דכאון, ואני מסכימה בשמחה, מבינה שעלי להעזר ברפסודה שתתן לי כוחות להתמודד עם המחלה והעצב המלווה אותה.
השאלה שלי היא כזו, מכרה שהתמודדה עם המחלה אומרת לא עם כל תרופה נוגדת דכאון אוכל לשלב את הטיפול במחלה. אני מקבלת טמוקסיפן.
אם איזה נוגד דכאון אוכל לישון שקטה בידיעה שלא יפגום בטמוקסיפן?
תודה ובריאות שלמה לכולן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון
ד''ר תניר אלוייס25/05/2010שלום צילה,
בהחלט יש תרופות נוגדות דיכאון שאפשר לקחת ביחד עם טמוקסיפן, שאלי את האונקולוג/ית המטפל/ת.
בברכה,
דר' תניר אלוייס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בדיכאון
סופיה31/05/2010לפני מספר ימים קראתי כתבה בנושא "סרטן השד: שאלות ותשובות" ובאמת אחת השאלות היתה על "טמוקסיפן ונוגדי דיכאון" וצויין שם שניתן לקחת תרופות מקבוצת SNRI כמו למשל ויפאקס XR ואפסקור שאינן מתנגשות עם טמוקסיפן.
בהצלחה ותהיי בריאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת לא לבד גם אני באותה סירה\רפסודה
שרון01/06/2010עברתי תהליך דומה, אני התחלתי לצרוך כדורים עוד מספר חודשים לפני שגילו לי את המחלה.
כאילו הנפש והגוף הכינו עבורי את הקרקע למאבק המתקרב ובא.
פשוט החלפתי את הכדורים שלקחתי לפני (שהיו SSRI שזה החומר שמסוכן עבורנו בשילוב עם הטיפול בטמוקסיפן) לויפאקסXR (שהוא SNRI) ולא סותר או מסוכן לטיפול במחלה.
אל דאגה הכל יהיה בסדר, את בטח לא הראשונה ולא האחרונה שנאלצת להתמודדת.
זה מאתגר, מבעית קשה ועצוב אך כשתצאי מז תרגישי על גג היקום,שולטת בחייך ובלתי מנוצחת..
שיהיה לכולנו בהצלחה, המון ביאות וחוסן נפשי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייכי אל העולם, והעולם יחייך אלייך
חיה09/06/2010שלום לך,
נכון שכל החיים משתנים בהודעה של מס' דקות... אך כמה ברירות יש לנו כבר??
אם תהיי בדיכאון, עצובה וחסרת מוטיבציה ואנרגיות, זה יעזור לך להירפא מהמחלה ????
תנסי. תשתדלי.
כל בוקר אני מתעוררת מחייכת ואומרת תודה לקב"ה שזה זה, ולא יותר גרוע. לשמור על אופטימיות (תבדקי את אחוז "המנצחות" שחיות שנים אחרי), ועם הרפואה המתקדמת, והרופאים הנהדרים שהתברכנו בהם... והאמונה !!! את זו שבוחרת או בחיים או במוות. ואף אחד/אחת מאיתנו לא ייבחר אחרת מלבד החיים. והחיים הטובים.
לחולי סרטן ובני משפחותיהם יש מס' "בתים". אחד מהם "מעגן". מומלץ מכל הלב. גם פעילות פיזית, נפשית, פסיכולוגית ובעיקר חברתית. דימיון מודרך, יוגה, קבוצות תמיכה ועוד היד נטויה.
אולי תגלי מהר מאוד, שאת לא צריכה את כל כדורי הדיכאון...
רפואה שלמה. בריאות, אושר, שלוה ונחת. מכל הלב.
סרטנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)