מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 29מאי10/06/2010
שלום רב
אני בת 29 מזה כשלוש שנים מנסה להכנס להריון (גרה בארצות הברית)
מזה כחודשיים נוטלת הורמונים בשם קלומיד
לפני כשבועיים ביום 14 למחזור הבחנתי בשד ימין בגוש ענק שלא היה קיים לפני כן בנוסף כבר חצי שנה מגרדת לי הפיטמה באותו שד אשר הגירוד נראה כמו יובש שעובר עם נטילת 'קרם לחות ללא הפרשה או דם
הייתי אצל הרופא נשים שלי והוא טוען שאין מה לדאוג שזה לא נראה מפחיד כי הגוש זז ואין הפרשה אבל הפנה אותי לממוגרפיה
אני מפחדת, לא אוכלת, לא יושנת
הייתי רוצה לשמוע את המלצתך וגם אם לדעתך יש חשש כלשהו
תודה תודה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוש
ד''ר תניר אלוייס12/06/2010שלום מאי,
נדיר מאוד לפתח סרטן שד בגיל 29, אבל עדיין חשוב מאוד לברר כל ממצא, גוש, או שינוי.
ממוגרפיה אינה בדיקה יעילה בגילך, ורצוי לבצע גם אולטרסאונד שדיים כדי לברר את טיב התהליך.
הסביר ביותר שמדובר בשינויים על רקע הורמונלי, אבל אין שום אפשרות לקבוע בודאות רק על סמך תיאור באינטרנט. עם השלמת הבידקות בוודאי תתקבל תמונה מהימנה יותר.
בברכה,
דר' תניר אלוייס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)