משהו שמדאיג אותי מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו שמדאיג אותי מאוד
    מודאג מאוד
    17/06/2010

שלום,

אני בן 14, ובחודשים האחרונים יש לי כאב בפטמה הימנית, כשאני נוגע זה מאוד כואב לי, ובמיוחד אם מישהו אחר נוגע, או שאני בטעות מקבל מכה קטנה מהשולחן זה מאוד כואב, בנוסף יש גוש קטן בפטמה. שאפשר להרגיש רק במישוש.
    קראתי שזה יכול ליהות סרטן השד, ואני מאוד מודאג ולחוץ.

קראתי שכאבים בפטמה אצל גברים זה בד"כ משינויים הורמונליים בגיל ההתבגרות, עכשיו אני קצת פחוץ לחוץ.
    אבל מאוד מודאג. אשמח להסבר בנושא,

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משהו שמדאיג אותי מאוד

הוספת תגובה

• רקמת שד בגבר

ד''ר תניר אלוייס
    18/06/2010

שלום רב,
    מה שאתה מתאר מתאיפ לגינקומסטיה של גיל התבגרות: גם לגברים יש קצת רקמת שד, וסביב השינויים ההרומונליים של גיל ההתבגרות רקמת השד הזאת לפעמים מעט יותר בולטת או הופכת רגישה.
    ליתר בטחון כדאי להראות את זה לרופא המשפחה (בכל זאת, בפורום הזה אי אפשר לתת ייעוץ פרטני), אבל לא נשמע שיש מקום לדאגה.
    בברכה,
    דר' תניר אלוייס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אני פחות מודאג עכשיו

מודאג מאוד
    18/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואגב, יש מאמר בנושא?

מודאג מאוד
    18/06/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאמר

ד''ר תניר אלוייס
    19/06/2010

איני מכירה מאמרים,
    חפש באינטרנט באתרים רםואיים "גינקומסטיה".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו