דקירות בשד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקירות בשד
    רונית
    24/06/2010

יש לי שאלה
    יש לי ציסטות בשד ולפני שלושה חודשים גם הייתה לי דלקת בציסטה קיבלתי אנטיביוטיקה ,והכאב והגוש נעלם , אך הרופא שלח אותי לממוגרפיה לפי הצילום נראה שיש לי הסתידויות עדינות , הרופא שלח אותי לרופאה שתפענח את הצילום ותיקבע אם צריך דיקור , הרופאה החליטה שלא , וקבעה לי עוד חצי שנה שוב ממוגרפיה , יש לי דקירות בשבועיים האחרונים בשד שבו היה את הדלקת ואת ההיסתידיויות האם ישנו קשר כולשהו ? יש לציין שאני בת 40 , יש לי חששות וביקשתי מהרופא לשלוח אותי לעוד חוות דעת אבל נושא הדקירות מלחיץ אותי ואני מדמיינת שקורים שם כל מיני דברים למרות שרק לפני חודש עשיתי את הבדיקה ,

אודה לתשובתכם המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דקירות בשד

הוספת תגובה

• הסתידויות

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    25/06/2010

סרטן לא דוקר ולא כואב. ההסתידויות אם אין חשד אין לי המלצה אחרת .אם היתה דלקת יתכן ועל רקע זה הקירות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

רונית
    28/06/2010

את הדלקת כבר עברתי לפני חודש וחצי בערך והדקירות רק עכשיו , האם ציסטות גורמות לדקירות ?האם נתקלת במקרה כזה של דקירות קלות כך מידי פעם , האם זה דבר טבעי שלא צריך להשליך על שום דבר מיוחד ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו