מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טמוקסיפן ללא תופעות לוואירונה24/06/2010
שלום רב, האם יתכן מצב ללא תופעות לוואי בזמן נטילת טמוקסיפן? האם המצב תקין?
עברתי ניתוח להסרת גידול ואחריו עברתי סדרת הקרנות. מזה שלושה חודשים אני לוקחת כדור טמוקסיפן אחד ביום. חברות אחרות שבמצב זהה לשלי מתלוננות כל הזמן על תופעות שונות שקרו להן וכאשר הן התייעצו, אמרו להם שהמצב תקין.
האם אני במצב לא תקין על פי העובדה שאין לי תופעות?
תודה מראש,
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טמוקסיפן
פרופסור ביאטריס עוזיאלי25/06/2010חלק גדול מהנשים מקבלות את התרופה ללא כל תופעת לואי . המצב טוב וזה לא אומר דבר על השפעת התרופה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת טמוקסיפן - ללא תופעות לוואי
רונה25/06/2010תודה רבה על תשובתך.
הציעו לי לעשות איזושהי בדיקה שמזהה האם התרופה תהיה אפקטיבית. את ממליצה עליה?
את יודעת היכן אני יכולה להיבדק?
תודה,
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטמוקסיפן
ד''ר תניר אלוייס26/06/2010שלום אפשרת,
מדובר כנראה בבדיקה שנקראת CYP2D6, וניתן לבצע אותה דרך חברת אונקוטסט, שמשווקת אותה בארץ. אבל כדאי להתייעץ עם הרופאים המטפלים בך לראות אם זו בדיקה שמתאימה לך במצבך.
בברכה,
דר' תניר אלוייס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת CYP2D6 חברת פרונטו
רונה27/06/2010שמעתי על חברה נוספת - פרונטו - שעושה את הבדיקה הזו במחיר נמוך יותר, זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקימת גם חברה זו
פרופסור ביאטריס עוזיאלי27/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת CYP2D6 חברת פרונטו
רונה27/06/2010שמעתי על חברה נוספת - פרונטו - שעושה את הבדיקה הזו במחיר נמוך יותר, זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה להתאמה לטמוקסיפן פרונטו
רונה29/06/2010שלום אפרת,
אני מכירה את החברה, קוראים לה "פרונטו" זו חברה זעושה מיני בדיקות בתחום הסרטן.
אחת הבדיקות היא התאמה לטמוקסיפן. כמו כן, הם עושים בדיקת נשאות בגן BRCA (בדיקה מלאה של כל העדות)
החברה הזו עושה את הבדיקות במחירים נמוכים יחסית על מנת לאפשר לכל אישה לבצע את הבדיקה.
אני יכולה להעיד כי עשיתי את הבדיקה אצלהם, והם התיחסו אלי מאוד יפה, אנשים נדיבים ונחמדים ומאוד סבלנים. יש להם שם יועצת גנטית שאפשר להייעץ איתה בכל דבר ואין צורך להגיע דרך רופא.
אני גם יכולה להעיד שחברה שלי עשתה את הבדיקה הזו דרך טבע והם היו נורא מגעילים ובנוסף לזה לוקחים מחירים בשחקים!
אני ממליצה על פרונטו בחום גם לבדיקת הנשאות.
הטלפון שלהם הוא 0732126155 תבקשו את סיגל או רות
שיהיה בהצלחה והמון בריאות ואם יש שאלה נוספת שאני יכולה לענות לך עליה, אשמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)