מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה - המשךשרית27/06/2010
שלום, רציתי לראות אם הבנתי אותך נכון. זאת אומרת שאבחנה של סרטן שד חודרני INF DUC CA תמיד שולח גרורות. כתבת שניתוח ללא הוצאת בלוטות לימפה יותר גרוע ולא הבנתי למה התכוונת. ומדוע אישה שמגלה שיש לה גוש סרטני מרגישה טוב ולאחר טיפולים וחיטוטים כמו פט סיטי וחיפוש גרורות מצבה מתחיל להתדרדר ?
האם לא מקובל לחתוך גרורות בכבד ובריאות ? הרי הגושים עדיין קטנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרורות
פרופסור ביאטריס עוזיאלי27/06/2010לא לא הבנת נכון . בגידול חודרני יש סכנה של שליחת גרורות אולם לא תמיד יש גרורות . אם הגידול מוגבל לשד ללא בלוטות סיכויי הופעת הגרורות הרבה יותר קטן אולם אינו אפס. לא יודעת בדיוק למה את מתכונת לגבי חיפושים אם היו גרורות באבחנה הגידול לא קטן ולא גילוי ראשוני רק גילוי של גידול קטן מאד בשד וללא בלוטות הינו גידול ראשוני. כאשר יש גרורות בריאה ובכבד זה מראה על פיזור במקומות רבים והוצאה של הממצא לא תשפר את חיות החולה כי המקומות האחרים ימשיכו לגדול .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

