צריבה/שורף בבית השחי ובשדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה/שורף בבית השחי ובשדים
    ליטל
    04/07/2010

שלום רב,
    אני בת 32 לאחר 2 לידות. ילדי הקטן בן שנתיים. חולת APLA ,SLE,+
    לאחרונה הופיעה אצלי תופעה של כאבים באזור העליון של השדים, מעין תחושת התמלאות של חלב.
    זה החל מכאבים בשדים ועבר לבית השחי. לאחר מכן שרף לי מאוד בבית השחי ובאיזור החזה/שד.
    רופא השנים וכירוג שד טוענים כי כנראה מדובר בתופעה קדם ווסתית.
    בחודש הנוכחי החלו שוב הכאב/השריפה/צריבה כ 10 ימים לפני המחזור. התופעה הופיעה בפולסים. היום, היום החמישי למחזור, הופיעה התופעה במלוא חומרתה עד כדי כך שלא יכולתי לישון בלילה. הבוקר לאחר מקלחת חמה, נרגעו הכאבים ולאחר מספר דקות בית השחי שב לצרוב ולאחר מס' שעות גם השד בחלקו העליון החל לצרוב ולכאוב..
    אציין שמדובר בשני הצדדים יחד או לסירוגין.
    הכירוג סירב לתת לי אולטראסאונד בטענה שהוא חייב לבוא עם ממוגרפיה שאינה תקפה בגילי. ולכן זה חסר טעם.
    מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צריבה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    04/07/2010

התאור אכן לא מצביע על גידול אלא על בעיה הורמונלית . את צעירה מאד ואם אין סיפור משפחתי או גוש או אודם או שינוי במראה הסיכוי שמדובר על גידול המצריך בדיקת מרי או ממו מאד מאד קטן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה

ויק
    07/07/2010

אני קצת בהלם מהתגובה של ד"ר. אם משהו מציק לך תבקשי הפניה לאולטרסאונד וממוגרפיה ואל תקשי בי לשטויות שקשורות לגיל ולסיפור משפחתי ... מניסיון האישי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

חני
    13/07/2010

עברתי כריתה חלקית של השד.לוקחת טמוקסיפן.בזמן קיום יחסי מין מדממת מעט.האם זה קשור ללקיחת הכדור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דמם

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    13/07/2010

יתכן ויש יובש בנרתיק ולכן הדימום ממליצה להבדק על ידי גניקולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו