בדיקות ממוגרפיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות ממוגרפיה
    גיני
    07/07/2010

מבנה השד בחלקו שומני ובחלקו פיברוגלנדולאריי .

ימין גוש ברקמה הרכה ניראה גוש אחד 9.00 מ,"מ ממוקם ברביע החיצוני עליון. גבולות לא מוגדרים..

סמיכות רקמת הגוש נמוכה.בולט בצילום אלכסוני.

לא ניראו הסתיידות פתולוגיות. ריקמה פברוגלנדולרית תקינה. צל העור הפיטמה תקינים. צינוריות ducts תקינות..

שמאל לא ניראו גושים בריקמה הרכה. לא ניראו הסתיידויות פתולוגיות. ריקמה פברוגלאנדולארית תקינה

צל העור והפיטמה תקינים. צינוריות ducts , תקינות. .רושם ללא ממצא חריג בבדיקה.

המלצה עיי US הפניה למרפאת שד.
    ייש לציין שהפיטמה שלי אדומה ויש לי כאבים.האם זה תהליך סרטני.במידה והגוש סרטני האם מורידם את השד או רק את הגידול.הבנתי שבמידה והגידול הוא ממאיר עד 1 סמ צריך לעשות ניתוח. האם כאב מסמל סרטן או לרוץ דחוף לרופא.כמו כן הפיטמה מדגדגת.האם זה תהליך סרטניץאני ממש בלחץ.כי לפי מה שקראתי גיורד בפיטמה כאבים ועור כמו תפוז האפ זה סרטני .זה מה שקראתי תודה הלחוצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות ממוגרפיה

הוספת תגובה

• בדיקת רופא

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    07/07/2010

ללא בדיקה לא נראה לי כי ניתן לתת חוות דעת סרטן אמנם לא כואב אולם יתכן וממצא אחר בפיטמה . גשי לרופא בטח לא ניתן לתת חוות דעת לגבי טיפול אם לאיודעים מה יש לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

גיני
    07/07/2010

תודה רבה ד'"ר ביאטריס עוזאלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו