מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות בדיקה US...בבקשה......נטלי11/07/2010
שלום רב!
לפני יותר מ- 3 שנים סיימתי כל הטיפולים וניתוח לסרטן שד ( ללא גרורות, בלוטות נקיות, עשו כימותרפיה כדי להקטין גודל הגידול ונשעה לומפקטומי.
אני מרגישה מצויין....חזרתי לעצמי מזמן....צמח לי שער ארוך ( כפי שהיה לפני המחלה ) ומקבלת טמוקסיפן ( שבעצם אני לא מרגישה שום תופעות לוואי מהתרופה....ממש כלום...)
לפני שנה עשיתי ממוגרפיה ו- US - והכל היה נקי ותקין.
************************************************************** יומיים עשיתי שוב בדיקה שגרתית ( פעם בשנה ) וגם ממו יצא תקין ובעצם גם US...
פרט מדבר אחד קטן....הרופא שעשתה US מרה שלפי דעתה זה כלום...אולי הרחבת צינור..משהי מאוד זעיר בשד - "מבנה היופואקוגני" בגודל 3 מ"מ - במראה קרוב ולוודאי שפיר. קרוב לוודאי שינויים פיברוציסטיים...
המליצה לי לעשות US חוזר בעוד כ- 4 חודשים...
האם זה נשמע חשוד?...יכול להיות צ'סטה? ואולי בגלל שאני שבוע לפני מחזור הסות גם יכולים להיות שינויים האלה?
א6ין לי דבר נמוש בשד....
האם מחזור יכול להשפיע על הסימנים האלה ב- US?
אני מאוד דואגת...יש לי תור לכירורג בעוד שבועיים...ואני ממש בפחד ודאגה....
בתודה מראש !
טלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממצא
ד''ר תניר אלוייס11/07/2010שלום טלי,
בהסתייגות שקשה לתת ייעוץ מבלי לראות את הבידקה בדיוק, מה שאת מתארת נשמע כמו משהו לא מדאיג - כך אמרה לדבריך הרופאה שבצעה את הבדיקה, וכך זה נשמע מהתיאור.
מבנה היפואקואי בגודל 3 מ"מ יכול להיות גוש שפיר, או סתם מבנה (פיברוציסטי) של השד.עם רקע של סרטן שד בעבר בדיקה חוזרת כעבור מס' חדשים נשמעת כמו משנה זהירות שהיא בהחלט במקומה.
בברכה,
דר' תניר אלוייס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך ועוד משהו....בבקשה
נטלי11/07/2010שלום לך דוקטור!
תודה רבה עבור תשובתך המהירה!
האם זה שאני צריכה לקבל מחזור בעוד כמה ימים יכול להשפיע על בדיקה גם?
מה זה מבנה שד פיברוציסטי?
שוב אני חוזרת שאין גוש שמרגישים...אין כלום...רק ראו משהו מאוד זעיר בUS....3 מ"מ...
רטפאה אמרה שגם אולי...הרחבת צינור...מה זה אומר?
תודה לך שוב! ערב טוב!
טלי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לקבל תשובה להמשך השאלה שלי...
נטלי12/07/2010בבקשה...בבקשה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)