תוצאות בדיקה US...בבקשה......

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקה US...בבקשה......
    נטלי
    11/07/2010

שלום רב!

לפני יותר מ- 3 שנים סיימתי כל הטיפולים וניתוח לסרטן שד ( ללא גרורות, בלוטות נקיות, עשו כימותרפיה כדי להקטין גודל הגידול ונשעה לומפקטומי.
    אני מרגישה מצויין....חזרתי לעצמי מזמן....צמח לי שער ארוך ( כפי שהיה לפני המחלה ) ומקבלת טמוקסיפן ( שבעצם אני לא מרגישה שום תופעות לוואי מהתרופה....ממש כלום...)

לפני שנה עשיתי ממוגרפיה ו- US - והכל היה נקי ותקין.
    ************************************************************** יומיים עשיתי שוב בדיקה שגרתית ( פעם בשנה ) וגם ממו יצא תקין ובעצם גם US...

פרט מדבר אחד קטן....הרופא שעשתה US מרה שלפי דעתה זה כלום...אולי הרחבת צינור..משהי מאוד זעיר בשד - "מבנה היופואקוגני" בגודל 3 מ"מ - במראה קרוב ולוודאי שפיר. קרוב לוודאי שינויים פיברוציסטיים...

המליצה לי לעשות US חוזר בעוד כ- 4 חודשים...
    האם זה נשמע חשוד?...יכול להיות צ'סטה? ואולי בגלל שאני שבוע לפני מחזור הסות גם יכולים להיות שינויים האלה?
    א6ין לי דבר נמוש בשד....
    האם מחזור יכול להשפיע על הסימנים האלה ב- US?

אני מאוד דואגת...יש לי תור לכירורג בעוד שבועיים...ואני ממש בפחד ודאגה....

בתודה מראש !
    טלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקה US...בבקשה......

הוספת תגובה

• ממצא

ד''ר תניר אלוייס
    11/07/2010

שלום טלי,
    בהסתייגות שקשה לתת ייעוץ מבלי לראות את הבידקה בדיוק, מה שאת מתארת נשמע כמו משהו לא מדאיג - כך אמרה לדבריך הרופאה שבצעה את הבדיקה, וכך זה נשמע מהתיאור.
    מבנה היפואקואי בגודל 3 מ"מ יכול להיות גוש שפיר, או סתם מבנה (פיברוציסטי) של השד.עם רקע של סרטן שד בעבר בדיקה חוזרת כעבור מס' חדשים נשמעת כמו משנה זהירות שהיא בהחלט במקומה.
    בברכה,
    דר' תניר אלוייס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך ועוד משהו....בבקשה

נטלי
    11/07/2010

שלום לך דוקטור!

תודה רבה עבור תשובתך המהירה!

האם זה שאני צריכה לקבל מחזור בעוד כמה ימים יכול להשפיע על בדיקה גם?
    מה זה מבנה שד פיברוציסטי?
    שוב אני חוזרת שאין גוש שמרגישים...אין כלום...רק ראו משהו מאוד זעיר בUS....3 מ"מ...
    רטפאה אמרה שגם אולי...הרחבת צינור...מה זה אומר?

תודה לך שוב! ערב טוב!
    טלי :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר לקבל תשובה להמשך השאלה שלי...

נטלי
    12/07/2010

בבקשה...בבקשה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו