המשך לשאלתי ניתוח או כימותרפיה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך לשאלתי ניתוח או כימותרפיה.
    ברמץ
    23/07/2010

שלום,
    אתחיל מהתחלה. אני עם בלוטה תחת בית השחי עם טריפל נגטיב והר2 שלישי.
    בממגורפיה לא נצפה דבר, באוטרסאונד נצפתה הבלוטיה. ובביופסיה תחת אולטרסאנד כעת אני בטיפול כימי שני טקסוטר+ קרבופלטין.
    באמ אר אי, לפני הטפולים, נצפו אזורים בשד חשודים. באמ, אר, אי שנערך השבוע עבור לקיחת ביופיסה השד היה נקי (הבלוטה לא נבדקה). בפגישה ראשונה עם הרופאה נאמר לי אםלא יהיה לך דבר בשד הייתי מנתחת את הבלוטה ומחליטים על המשך טיפול. כעת אני בעיצומו של טיפול.
    1. האם יתכן שנעשתה שגיאה בביוספיה באבחון - אני יודעת שזה הזוי... אבל לפני עשר שנים היה לי סרטן בשד ימין עם רצפטוריםפ חיוביים והר2 חיובי - כאן הכל שונה .
    2. האם בעקבות האמ אר אי שלא ראה דבר, יש מקום לשנות את הגישה -אני לקראת 6 טיפולים קשים שגורמים לי קושי עצום.
    3. אני יודעת שאני מקשה עליך בשאלות להתערב באמצע טיפול - ובכל זאת אני אודה להצעותיך,
    ואין לי האפשרות כעת ללכת לעוד רופא פרטי.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בלוטה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    23/07/2010

אם הבנתי נכון נלקחה ביופסיה מהבלוטה אם כך היכן השגיאה ? ידוע על גידול בבלוטה זה שאין ממצא בשד לא מבטל את הגידול בבלוטה. יש מקרים שאין ממצא בשד ויש ממצאים בבלוטה ועדיין הטיפול הינו כמו סרטן שד. אני מקוה שאת הבנת את המשמעות . נראה לי כי את זקוקה להסבר מקיף של הרופא שלך לא צריכה ללכת לרופא פרטי . רק תשאלי את השאלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו