מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סרטן השד שיחזור מידי או לחכותכוכב26/07/2010
אני בגיל 60 אובחן אצלי לפני שלושה חודשים סרטן השד בוצע כריתה חלקית ובבדיקה נצפו תאים סרטניים בשוליים כמו כן בלוטתת הזקיף היתה נגועה והוציאו לי 6 בלוטות לימפה.
לפני שבוע עברתי ניקוי נוסף לאחר שבתחילה ביקשו לעשות כריתה מלאה אך כל הבדיקות כולל MRI pet c.t מיפוי עצמות האונקוטייפ היה נמוך 13 כל התוצאות נראו טוב ולכן רק ניקו. והנה התוצאות שהגיעו היום מהמעבדה מראות על תאים סרטניים ואני צריכה להיכנס לניתוח נוסף לכריתה מלאה.
יש לי שתי שאלות :
1.האם לדחות את הכריתה ב- 3 שבועות קריטי? (אני צריכה לצבור כוחות)
2. האם לבצע שיחזור מיידי או עדיף לחכות לסיום כל הטיפולים כרגע ידוע לי רק על הקרנות אבל כמו שזה מרגיש לי אז יתכן שגם כימוטרפי אצטרך. בקיצור אובדת עצות.
אשמי לתשובה נגבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כריתה חוזרת
פרופסור ביאטריס עוזיאלי26/07/2010למה הקרנה אם את עוברת כריתת שד ורק בלוטה אחת נגועה? עשו אונקוטייפ לאחר שידעו על בלוטה נגועה? אז מי אמר שיש כימו? בהחלט את יכולה לעשות שיחזור מידי. לגבי הזמן את כבר 3 חודשים לא הייתי ממתינה הרבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)