מעין 'עקיצה'

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעין 'עקיצה'
    מיכל
    26/07/2010

שלום,
    לפני מס' ימים הופיע על הטבעת שמביב לפטמה מעין כתם אדום בולט (כלומר, בולט החוצה וניתן למישוש) שנראה מעט כמו עקיצה (אך קשה לדעת מכיוון שמדובר בעור כהה וגבשושי יחסית ולא בעור רגיל). כמו כן הכתם רגיש וכואב כאשר לוחצים עליו. קבעתי תור לרופאת עור אך התור הקרוב הוא רק בעוד כחודש.
    הכתם הנ"ל מלחיץ אותי מאוד ורציתי לדעת האם זה נשמע כמו משהו רציני ואם כן, האם מומלץ להתקשר ולנסות להשיג תור דחוף לימים הקרובים? האם רופאת עור היא בכלל הכתובת במקרים כאלה? ועד כמה הדבר דחוף?
    תודה מראש
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעין 'עקיצה'

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

מיכל
    26/07/2010

אני בת 22

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוש

ד''ר תניר אלוייס
    27/07/2010

שלום מיכל,
    גושים בגבול העטה הם בדרך כלל ציסטות עוריות או שורשי שערה שלפעמים נסתמים וגורמים לדלקת או זיהום.
    אני מניחה שגם רופא עור יכול לבדוק, אבל מי שמתעסק עם שדיים אתה בדרך כלל כירורגים - אם כי גם רופא/ת משפחה או נשים יכול להסתכל ולתת לפחות חוות דעת ראשונית.
    בברכה,
    דר 'תניר אלוייס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו