מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעין 'עקיצה'מיכל26/07/2010
שלום,
לפני מס' ימים הופיע על הטבעת שמביב לפטמה מעין כתם אדום בולט (כלומר, בולט החוצה וניתן למישוש) שנראה מעט כמו עקיצה (אך קשה לדעת מכיוון שמדובר בעור כהה וגבשושי יחסית ולא בעור רגיל). כמו כן הכתם רגיש וכואב כאשר לוחצים עליו. קבעתי תור לרופאת עור אך התור הקרוב הוא רק בעוד כחודש.
הכתם הנ"ל מלחיץ אותי מאוד ורציתי לדעת האם זה נשמע כמו משהו רציני ואם כן, האם מומלץ להתקשר ולנסות להשיג תור דחוף לימים הקרובים? האם רופאת עור היא בכלל הכתובת במקרים כאלה? ועד כמה הדבר דחוף?
תודה מראש
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
מיכל26/07/2010אני בת 22
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגוש
ד''ר תניר אלוייס27/07/2010שלום מיכל,
גושים בגבול העטה הם בדרך כלל ציסטות עוריות או שורשי שערה שלפעמים נסתמים וגורמים לדלקת או זיהום.
אני מניחה שגם רופא עור יכול לבדוק, אבל מי שמתעסק עם שדיים אתה בדרך כלל כירורגים - אם כי גם רופא/ת משפחה או נשים יכול להסתכל ולתת לפחות חוות דעת ראשונית.
בברכה,
דר 'תניר אלוייס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)