מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש לסרטן השד - ילדה בת 12 וחצימ'27/07/2010
קוראים לי מ', ואני בת 12 וחצי.
בזמן האחרון אני מודאגת נורא בגלל חשש לסרטן השד.
אני חובבת בע"ח, וקראתי בספר לרפואת הכלב, שכלבה עם גושים מתחת לשדיים יש חשש לסרטן השד.
גם לי יש גושים כאלה מתחת לשדיים, ומאז התחלתי לדאוג.
חשוב לציין שאני לא מפותחת ועוד לא קיבלתי מחזור.
והגושים מאוד מדאיגים אותי עד כדי כך שאני לא מצליחה להרדם בלילות.
חשבתי שאולי יהיה כדאי לספר שהגושים לפעמים משתנים בגודלם- קטנים או גדלים.
סיפרתי לחברה שלי על החשש שלי, והיא אמרה לי שזה רק בגלל שאני מתפתחת עכשיו.
שאלתי אותה אם גם לה יש (והיא יותר מפותחת ממני), והיא ענתה שלא. אז אני יותר מבוהלת עכשיו.
אני מתביישת לספר לאמא שלי על המצב, ובגלל זה אני חסרת אונים.
מישהו יודע אם זה מסוכן? מאיזה גיל אפשר לקבל סרטן השד?
מה אני יכולה לעשות נגדו?
אני חייה בפחדים כל יום. תעזרו לי בבקשה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סרטן שד לילדות בנות 12 !!
ד''ר תניר אלוייס27/07/2010ושדיים מתפתחים הרבה פעמים גורמים להופעת גושים שונים ומשונים,זה לגמרי לגמרי לא צריך להדאיג,
בתור אמא אני מודאגת רק מזה שאת לא רוצה לשתף את אמא בפחדים שלך: אני מציעה שתדברי איתה, אני בטוחה שהיא לא תציק ולא תתרגז אלא תעשה הכל להרגיע ולעזור!!
בקשי מאמא לקחת אותך לרופאת משפחה או לרופאה מומחית של מתבגרות (כן - 12 זה מתבגרת..) להיבדק ולקבל עוד חיזקוים לזה שאין לך סרטן שד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואו.. בבקשה תירגעי
דניאל12/04/2011יש לך פוביה מסרטן כנראה... מה יש לך אולי זה באמת מגדילה, אל תידאגי מתוקה זה יעבור.. אל תידאגי את ילדה בת 12 תוציאי את הסרטים מהראש שלך את בן אדם ולא חיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)