דאגה ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דאגה ...
    אורלי
    04/08/2010

שלום רב,
    לארח שזומנתי לעשות קומפרסיה עקב "עיוות בקוריטות השד - נראה רק בצילום אחד"), ראיתי כי בכל הצילומים מופיע כתם קטן לבן בשד - בחלק היותר חיצוני שלו. אני לא חשב בכל גוש או בסימן חיצוני כל שהוא בשד, פיטמה וכד'. לכתם עם גבולות מאוד ברורים וחדים, אך הוא גם לא בדיוק בעל צורת עיגול או אלפיסה מושלמת. דומה ל צילום של סתימה. ללא זרועות או גבולות לא ברורים בינו לבין יתר השד, חד וברור מכל הסביבה האחרת. שאלו אותי במהלך הצילום אם עברתי ניתוח כל שהוא בשד.
    מאז - אני בחרדות איומות. חוששת מהרע מכל. מבקשת לדעת - מה כל האפשרויות שיכולות לבוא בחשבון מבחינת דיאגנוזה בשלב זה, האם ניתן לראות בודאות לפי ממוגרפיה במה מדובר ? ומה עלי לצפות ?
    תודה רבה מראש.
    אורלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דאגה ...

הוספת תגובה

• צילום

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    04/08/2010

למרות הרצון הטוב על מנת לאבחן צריך צילום ורופא רנטגנולוג. אני לא רופאה רנטגנולוגית ואין לי צילום לכן אין לי יכולת לאבחן . צריך לקבל את האבחנה מהרופא הבודק. מאחר והממצא נראה רק בצילום אחד כנראה שאין דאגה אך תבררי את התשובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו