כמה פעמים NEULASTIM

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה פעמים NEULASTIM
    פאול
    22/08/2010

אני גבר שקיבל סרטן השד ועבר מסטקטומיה.

אני לאחר 3 פעמים AC וממשיך ל- TAXOL.

קבלתי זריקות NEULASTIM לשימור רמות הניוטרפילים בדם.

אמרו לי שאני צריך לקבל זריקת NEULASTIM עבור 7 טיפולים, אבל "לא נותנים NEULASTIM אחרי הטיפול השביעי".

רציתי לשמוע נימוק, מדוע לא נותנים NEULASTIM גם אחרי הטיפול האחרון.

מישהו יודע ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה פעמים NEULASTIM

הוספת תגובה

• תשובה

ארז
    24/08/2010

גם אני עברתי את אותו התהליך כמוך. לא נותנים את הזריקה לאחר הטיפול השמיני מכיוון שזה הטיפול האחרון ולכן אין צורך בזריקה.
    שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכל זאת לא הבנתי

פאול
    24/08/2010

תודה שענית, ואת זה אמרו לי גם, אבל לא הבנתי מדוע לא צריך את השמיני.

מבחינת קיצור הזמן בין טיפולים, אין צורך משום שכבר אין טיפולים.
    אבל מבחינת ההתאוששות הבריאותית שלי, ולמנעיעת צניחת הכדוריות הלבנ7ות וחשיפתי לזיהומים, אני רוצה עדיין להיות מוגן - ולא ברור לי מדוע מוותרים על השיקול הבריאותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נאולסטים

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    26/08/2010

אתה מקבל נאולסטים כדי לאפשר טיפול כל שבועיים מאחר וטיפול הכימותרפי אוץו אתה מקבל מוריד ס.ד בערך ביום העשירי ולכן ללא טיפול בנאולסטים הטיפול הכימותרפי יכול להנתן רק לאחר 3 שבועות . הטיפול האחרון אין אחריו שום כימו ולכן לא זקוקים לנאולסטים. מעבר לכך הטקסול מוריד הרבה פחות ס.ד. לא בטוח כלל שזקוקים לנאולסטים יתכן וס.ד. תעלה הרבה מעבר לנדרש ולכן חלק גדול מהאונקולוגים יתנו נאופוגן במינון קטן ואפילו כלל לא .לנאולסטים יש תופעות לואי כל תרופה שאינה נחוצה רצוי מאד לא להשתמש בה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה תשובה

פאול
    26/08/2010

אכן,כבר בטיפול AC היה לי מצב של LEUCOCYTES מעל הגבולות הנורמה.

אני חוזר לעבודה כמרצה בכתה של 70 סטודנטים למשך 3 שעות - פעם בשבוע. פשוט חששתי ממב של תכולות דם נמוכות, בעיקר באספקט של חסינות ירודה.
    הבנתי שאני יכול להיות רגוע.

תודה רבה עבור הפירוט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו