מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה פעמים NEULASTIMפאול22/08/2010
אני גבר שקיבל סרטן השד ועבר מסטקטומיה.
אני לאחר 3 פעמים AC וממשיך ל- TAXOL.
קבלתי זריקות NEULASTIM לשימור רמות הניוטרפילים בדם.
אמרו לי שאני צריך לקבל זריקת NEULASTIM עבור 7 טיפולים, אבל "לא נותנים NEULASTIM אחרי הטיפול השביעי".
רציתי לשמוע נימוק, מדוע לא נותנים NEULASTIM גם אחרי הטיפול האחרון.
מישהו יודע ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ארז24/08/2010גם אני עברתי את אותו התהליך כמוך. לא נותנים את הזריקה לאחר הטיפול השמיני מכיוון שזה הטיפול האחרון ולכן אין צורך בזריקה.
שיהיה בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהובכל זאת לא הבנתי
פאול24/08/2010תודה שענית, ואת זה אמרו לי גם, אבל לא הבנתי מדוע לא צריך את השמיני.
מבחינת קיצור הזמן בין טיפולים, אין צורך משום שכבר אין טיפולים.
אבל מבחינת ההתאוששות הבריאותית שלי, ולמנעיעת צניחת הכדוריות הלבנ7ות וחשיפתי לזיהומים, אני רוצה עדיין להיות מוגן - ולא ברור לי מדוע מוותרים על השיקול הבריאותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנאולסטים
פרופסור ביאטריס עוזיאלי26/08/2010אתה מקבל נאולסטים כדי לאפשר טיפול כל שבועיים מאחר וטיפול הכימותרפי אוץו אתה מקבל מוריד ס.ד בערך ביום העשירי ולכן ללא טיפול בנאולסטים הטיפול הכימותרפי יכול להנתן רק לאחר 3 שבועות . הטיפול האחרון אין אחריו שום כימו ולכן לא זקוקים לנאולסטים. מעבר לכך הטקסול מוריד הרבה פחות ס.ד. לא בטוח כלל שזקוקים לנאולסטים יתכן וס.ד. תעלה הרבה מעבר לנדרש ולכן חלק גדול מהאונקולוגים יתנו נאופוגן במינון קטן ואפילו כלל לא .לנאולסטים יש תופעות לואי כל תרופה שאינה נחוצה רצוי מאד לא להשתמש בה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה תשובה
פאול26/08/2010אכן,כבר בטיפול AC היה לי מצב של LEUCOCYTES מעל הגבולות הנורמה.
אני חוזר לעבודה כמרצה בכתה של 70 סטודנטים למשך 3 שעות - פעם בשבוע. פשוט חששתי ממב של תכולות דם נמוכות, בעיקר באספקט של חסינות ירודה.
הבנתי שאני יכול להיות רגוע.
תודה רבה עבור הפירוט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)