כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים
    גלי
    30/09/2010

יכול להיות שאני סתם חרדה, ואולי כי במשפחה יש לנו היסטוריה לסרטן השד..
    לאחרונה השדיים שלי ממש כואבים..הכאב לא מורגש תמיד רק כשאני למשל מתעטפת במגבת לאחר מקלחת וזה קצת לוחץ בצד של השד אז זה ממש כואב לי וגם כשאני לוחצת קצת באיזור..בצד ולמטה יש מן כאב..זה נמשך כבר כמה שבועות ואני לא יודעת מה זה..אשמח לדעתכם המקצועית. ובכלל איך אפשר לבדוק בעצמי אם יש איזה גוש יוצא דופן שיכול להעיד על סרטן או סימפטומים נלווים אחרים שיכולים להעיד על זה? כי אני מאמינה שמה שאני מרגישה זה חלק מהשדיים עצמם..שריר או משהו שיש שם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים

הוספת תגובה

• רגישות

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    30/09/2010

איני יודעת בת כמה את וזה מאד משנה. בכל אופן כאב אינו סימן לסרטן שד ובודאי שלא הרגישות אותה את מתארת . בד"כ התאור שלך יכול להתאים לשינויים הורמונליים של מחזור וסתי . קשה להסביר בדיקה בפורום ובכלל בדיקה עצמית אינה טובה לגילוי מוקדם . מאחר ואיני יודעת מה גילך איני יכולה להמליץ על בדיקות הדמיה. מעל גיל 40 רצוי להתיעץ עם רופא על מנת להחליט על בדיקות ממוגרפיה ואולטרסאונד. אם יש סרטן שדבמשפחה יתכן והבדיקות צריכות להיות מוקדמות יותר, לכן שוב התיעצי עם רופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בת 25 ותודה על תשובתך

גלי
    30/09/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו