גרורות בעצמות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרורות בעצמות
    חגית
    27/11/2007

שלום רב,
    לפני מספר חודשים התבשרה אמי כי סרטן השד שחלתה בו בעבר
    (לפני 10 שנים) חזר והפעם שלח גרורות לעצמות.
    היא החלה לקבל טיפול בארדיה בנוסף לטיפול הורמונלי. שלושת הטיפולים הראשונים בארדיה עברו בהצלחה וניכרה מגמת שיפור במצב. בטיפול לפני אחרון עלה במפתיע לחץ הדם שלה (בעת מתן הטיפול ובימים שלאחריו) והיא החלה לסבול מכאבי ראש חזקים (לא ברור לנו האם יש קשר). בהתייעצות עם רופא הוחלט להחליף את הטיפול לזומרה, והיום היא קיבלה לראשונה את הזומרה, אך גם היום לחץ הדם עלה עד מאוד.

שאלתי : האם תופעה זו של עליית לחץ דם ידועה ומוכרת במקרים של טיפול בזומרה/ארדיה ? ומה כדאי לעשות במצב זה כדי למנוע תופעה זו?

בתודה ובברכה,

אני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרורות בעצמות

הוספת תגובה

• גרורות בעצמות טיפול

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    02/12/2007

זו לא תופעה נפוצה ומוכרת , אני מבררת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יתר לחץ דם

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    02/12/2007

ארדיה יכולה לגרום לעליה בלחץ דם, לגהי זומרה לא ידוע אולם אין בעצם סיבה שלא יפעל באותה צורה מאחר ושתי התרופות מאד דומות. אנחנו עדיין מבררים עם חברת התרופות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

חגית
    04/12/2007

ד"ר ביאטריס שלום,
    ראשית ברצוני להודות לך על התייחסותך לפנייתי.
    אשמח שתעכדני אותי בהמשך במידה ותשמעי מחברת התרופות.
    שוב תודה, ולילה טוב
    חגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו