כאבים בשד שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בשד שמאל
    רוני
    24/11/2010

שלום רב,
    אני בת 38 ומזה כמה שנים בכל חודש במשך יומיים ולפעמים שלושה ימים ברציפות מרגישה כאבים חזקים מאד בשד שמאל, התחושה היא מעין "נעיצת" סיכה בשד, עברתי בדיקת ממוגרפיה ואולטרה סאונד שהיו תקינות, גם בדיקה ידנית של רופא כירורג נמצאה תקינה.
    הכאב מעיק ומדאיג כאחד, אשמח לקבל חוות דעת.

תודה מראש
    רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בשד שמאל

הוספת תגובה

• כאבים בשד שמאל - תגובה

ד''ר תניר אלוייס
    25/11/2010

שלום רוני,
    כאבים בשדיים הם תלונה מאוד שכיחה בקרב נשים בכל הגילים, ובדרך כלל אינם מעידים על בעייה . כאבים שבאים והולכים יכולים להיות קשורים לשינוים הורמונליים של המחזור,
    אם עברת בירור מלא כפי שתארת, את יכולה לנסות להפסיק קופאין למשך חודש - חודשיים - להרבה נשים זה עוזר.
    אם הכאבים מתמידים - חזרי להיבדק.
    בברכה,
    דר' תניר אלוייס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בשד שמאל

רוני
    26/11/2010

קודם רציתי להודות לך על התשובה שהרגיעה אותי מעט, אך אכן הכאבים ממשיכים להופיע בכל חודש למשך יומיים שלושה כמו שציינתי.
    לאחר שקראתי את תשובתך כבר קבעתי תור לרופא כירורג, אני מקווה שהכל הינו עניין הורמונלי ותו לא.
    תודה רבה :)

רוני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו