פיבראודנומה פעם שלישית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיבראודנומה פעם שלישית
    עדי
    28/11/2010

שבוע טוב! אני לא יודעת מאיפה להתחיל אז אני פשוט ארשום

אני בת 26 רווקה- לא חוויתי הריון...
    בשנה ופחות מחודש נותחתי פעמיים (2/11/09, 11/7/10) בשד שמאל בשעה 12:00 והוציאו לי גידולי פיבראודנומה בגדלים של 2-3 ס"מ.

לאחרונה (לפני כחודש) בעקבות כאבים באזור הניתוח בזמן ביוץ, ווסת ושאני שוכבת על הבטן הרגשתי גוש באותו אזור ועברתי בדיקה ואובחן שוב אותו הסוג
    אני נטולת עצות, די מיואשת וכאובה זה לא נראה לי הגיוני הקצב הגדילה המהיר הזה...
    מה ביכולתי לעשות כדי לעצור את זה זה????

האם הפתרון היחיד זה לחכות שיגדל מעל 2 ס"מ ואז ניתוח? לא נראה הגיוני לעבור ניתוח שלישי... אם זה כך אז בכל שנה אצטרך לעבור שני ניתוחים?!
    אשמח מאד אם תוכלו לענות לי בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיבראודנומה פעם שלישית

הוספת תגובה

• למה מדלגים?

עדי
    29/11/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהו יכול בבקשה לענות לי?!

עדי
    30/11/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיבראודנומה פעם שלישית - תגובה

ד''ר תניר אלוייס
    02/12/2010

שלום עדי,
    יש נשים שיש להן נטייה לפתח פיברואדנומות - אנחנו לא ממש יודעים למה
    אבל פיברואדנומות אינן מסוכנות, ואין חובה לנתח אלא אם זה גוש שמציק או גדל במהירות.
    2 ס"מ לא נחשב גדול במיוחד, כך שבהחלט אפשר להסתפק במעקב.

לפעמים הפסקת גלולות (או התחלת גלולות אם אתלא לוקחת) יכולה להשפיע על גדילת הגושים.
    בברכה,
    דר' תניר אלוייס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו