שאלה כללית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה כללית
    מודאגת
    13/12/2010

סליחה על הטרדה, כתבתי כמה פעמים בפורום, כאב בחזה צד ימין, מניקה (בן שנתיים) עשיתי סבב בדיקות נמצא רקמה היפואקוגנית בצד שמאל להמשך בירור ממוגרפיה/ביופסיה
    ממוגרפיה הכל תקין רקמה פיברו' בלוטי צפוף להמשך אולטראסאונד, הייתי אצל כירורוג שד עם התוצאות פסק ביופסיה ממוטום. נגשתי למרכז מרב תה"ש לביופסיה ואולטראסונד (רדיולוג מופלא ד"ר רונשטיין) לפני ביופסיה נעשתה בדיקת אולטרסאונד ע"פ הדיסק שניתן ולמרבה ההפתעה הטובה שלי נאמר לי שהביופסיה מבוטלת מכיוון שלא נמצא שום ממצא המחייב אותה, רק להגיע למעקב עוד 6 חודשים.
    השמחה רב אבל הכאב בצד ימין ממשיך ומלווה מדי פעם בכאב גב, השאלה האם באמת להאמין שאין ממצאים, האם עם ישנו ממצא הוא נמצא באולטראסאונד?. יכול להיות שישנו משהו חמור , והוא לא נמצא ורק בעוד כמה חודשים יתגלה החמור מכל ? או שסתם אני מגזימה בתחושותי וכדאי להמשיך בבדיקת הכאב אצל אורטופד/ראומטלוג?
    אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה כללית

הוספת תגובה

• שאלה כללית - תגובה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    14/12/2010

כאב אינו מאפיין סרטן שד יותר מאפיין שינויים על רקע ההנקה ושינויים הורמונליים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו