קצת פרטים לברר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קצת פרטים לברר
    666
    24/12/2010

שלום .
    מהי ההתוויה לביצוע MRI בסרטן שד? (לאחר ניתוח). (מתי אפשר לבצעה ללא תשלום ומתי קופ"ח משלמת)

מהי התחנה הבאה לאחר מעורבות של סרטן בבלוטת בית שחי ושד? )(התחנה הבאה לשם עלול להגיע הסרטן)? יש לכם תמונה אנטומית? בלוטת הזקיף הוא אחד או הרבה בלוטות? (אמרו לי שבבית השחי נמצא סרטן).

באיזה שלב (אני כרגע אחרי ניתוח מסטקטומי ובית שחי) שולחים טופס לביטוח לאומי? איפה משיגים אותו? (אני מקבלת מהעבודה ימי מחלה שעוד 5 חודשים ייסתיימו. האם לא אקבל קצבת נכות עד שאסיים את ימי המחלה . (2900 ש"ח אני מקבלת ימי מחלה כי אני עובדת בחצי משרה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קצת פרטים לברר

הוספת תגובה

• קצת פרטים לברר - תגובה

פרופסור ביאטריס עוזיאלי
    26/12/2010

בעיניני בטוח לאומי וכו.. פני לעו"ס במקום בו את מטופלת תקבלי טפסים מתאימים והיא תתן לך את כל האינפורמציה לגבי זכויותיך.
    לנשים נשאיות של המוטציה הבדיקה בסל הבריאות . והתשלום אז כמובן מתבצע על ידי קופ"ח .
    למה את מחפשת תחנה הבאה? אין תחנות ממש אם יש גרורות יכולות להיות במקומות שונים כעצמות , ראות , כבד...בלוטות לימפה עדיין איזורי ולא גרורות מרוחקות . בד"כ יש בלוטת זקיף אחת אולם אם היא נגועה מוצאים בלוטות נוספות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו