מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קצת פרטים לברר66624/12/2010
שלום .
מהי ההתוויה לביצוע MRI בסרטן שד? (לאחר ניתוח). (מתי אפשר לבצעה ללא תשלום ומתי קופ"ח משלמת)
מהי התחנה הבאה לאחר מעורבות של סרטן בבלוטת בית שחי ושד? )(התחנה הבאה לשם עלול להגיע הסרטן)? יש לכם תמונה אנטומית? בלוטת הזקיף הוא אחד או הרבה בלוטות? (אמרו לי שבבית השחי נמצא סרטן).
באיזה שלב (אני כרגע אחרי ניתוח מסטקטומי ובית שחי) שולחים טופס לביטוח לאומי? איפה משיגים אותו? (אני מקבלת מהעבודה ימי מחלה שעוד 5 חודשים ייסתיימו. האם לא אקבל קצבת נכות עד שאסיים את ימי המחלה . (2900 ש"ח אני מקבלת ימי מחלה כי אני עובדת בחצי משרה).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת פרטים לברר - תגובה
פרופסור ביאטריס עוזיאלי26/12/2010בעיניני בטוח לאומי וכו.. פני לעו"ס במקום בו את מטופלת תקבלי טפסים מתאימים והיא תתן לך את כל האינפורמציה לגבי זכויותיך.
לנשים נשאיות של המוטציה הבדיקה בסל הבריאות . והתשלום אז כמובן מתבצע על ידי קופ"ח .
למה את מחפשת תחנה הבאה? אין תחנות ממש אם יש גרורות יכולות להיות במקומות שונים כעצמות , ראות , כבד...בלוטות לימפה עדיין איזורי ולא גרורות מרוחקות . בד"כ יש בלוטת זקיף אחת אולם אם היא נגועה מוצאים בלוטות נוספות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)